Το ακούσαμε και αυτό διά στόματος του κ. Καρατζαφέρη και δεν το πιστεύαμε!!!

Αρχική » Διάφορα » Το ακούσαμε και αυτό διά στόματος του κ. Καρατζαφέρη και δεν το πιστεύαμε!!!

Μοιάζει εξωφρενική αλλά είναι αληθινή η πρόταση του για μπουκάρισμα των ελεγκτικών οργάνων στα διάφορα κέντρα διασκέδασης, σφράγισμα των εισόδων για να μη ξεφύγουν οι μεγαλοπαράνομοι!… και έλεγχος των θαμώνων (με τα χέρια πάνω στο τραπέζι) για το ποιοι είναι δημόσιοι υπάλληλοι!!!

Όποιοι δε εντοπίζονται, θα πρέπει να…
λογοδοτούν μια και ο κ. Καρατζαφέρης θεωρεί ότι όσοι διασκεδάζουν τις μεταμεσονύκτιες ώρες είναι ανίκανοι προς εργασία την επόμενη μέρα!!! Επίσης προτείνει όσοι πετούν καλάθια με λουλούδια στις τραγουδίστριες (με τα μπούτια) θα πρέπει να υπόκεινται σε εξονυχιστικό φορολογικό έλεγχο!!!

κ. Καρατζαφέρη κάποιος φίλος που άκουσε τα λεγόμενα σας πέταξε στην παρέα την ατάκα να μη σας δίνουμε και πολύ σημασία μια και είστε κουτσουλημένος από περιστέρι.(σε κάποια Θεοφάνεια) Θυμάμαι μάλιστα ότι τότε μεταξύ σοβαρού και αστείου το είχατε εκλάβει ως θεϊκό σημάδι!!!

Να πούμε και μη χειρότερα αν και νομίζω ότι δεν μπορούν να υπάρχουν, αλλά επιτρέψτε μου να σας υποβάλω δυο ουσιώδες ερωτήματα που αφορούν τις τόσο σοβαρές προτάσεις σας!!!!!!!!!!!!

1ον Αν κάποιος δημόσιος υπάλληλος διασκεδάζει ξημερώματα Σαββάτου η Κυριακής, μετράει για την Δευτέρα;

2ον Ο κράχτης του μαγαζιού που ρίχνει λουλούδια ή ανοίγει σαμπάνιες για να παρασύρει και άλλους να κάνουν το ίδιο θα υπόκεινται σε φορολογικό έλεγχο;
Επίσης θα σας έλεγα για καλύτερο έλεγχο να προτείνετε να μαρκάρουν τους δημοσίους υπαλλήλους με μια φωσφοριζέ γραμμή στο κούτελο για να τους εντοπίζετε από μακριά στο ημίφως των νυκτερινών κέντρων!!!

Τελειώνοντας θέλω να σας πω ότι κάποια στιγμή και η φαιδρότητα πρέπει να έχει κάποια όρια και καλό είναι να δείξετε επιτέλους και λίγο σεβασμό σε αυτούς που παραπλανήθηκαν και σας ψήφισαν περνώντας σας για σοβαρό!!!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια