Ντόρα εναντίον Θέμου με φόντο τον Βαγγέλη. - OlaDeka

Ντόρα εναντίον Θέμου με φόντο τον Βαγγέλη.

Το βήμα της Βουλής και τη συζήτηση για τον προυπολογισμό, επέλεξε η Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμμαχίας, για ν αναφερθεί στην υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη:

“Μιλάμε για δίωξη της φοροδιαφυγής και του μαύρου χρήματος και για την υποχρεωτική καθιέρωση της απαγόρευσης χρήσης μετρητών μεταξύ επιχειρήσεων για πάνω από 1500 ευρώ όταν παραμένει ατελέσφορη επί δύο κυβερνήσεων η υπόθεση των αγνώστου προελεύσεως 5,5 εκ. του γνωστού εκδότη και τηλεπερσόνα του κυρίου Θ.Αναστασιάδη, που με ανεξήγητο τρόπο εμφανίστηκαν στους λογαριασμούς του και κανείς να μην θεωρεί ότι πρέπει να δώσει μια απάντηση στον ελληνικό λαό γιατί υπάρχουν δύο κατηγορίες πολιτών..οι πολίτες εντός του συστήματος και οι πολίτες εκτός του συστήματος. Και δεν είναι μόνο αυτό κύριε υφυπουργέ.

Είναι ότι όλοι μας θεωρούμαστε από τον κόσμο υπαίτιοι γιατί λένε τον φοβάστε γι’ αυτό δεν τον κυνηγάτε γι΄ αυτό είσαστε μουγγοί στην Βουλή των Ελλήνων. Και σας πάω και στοίχημα ότι δεν θα υπάρχει και ένας δημοσιογράφος ο οποίος θα μεταδώσει αυτό το οποίο λεω εγώ σήμερα. Παραταύτα το χρωστάμε στον ελληνικό λαό.”

Η επίθεση της Ντόρας Μπακογιάννη, έρχεται λίγες μέρες μετά την έντονη φημολογία που ήθελε τον φίλο της εφοπλιστή κ. Βαγγέλη Μαρινάκη (ο οποίος σημειωτέον αγόρασε από τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη τον Ολυμπιακό και τον διατηρεί στη κορυφή του πρωταθλήματος), να εξαγοράζει ποσοστό του «Πρώτου Θέματος», από τους κ.κ Θέμο Αναστασιάδη και Τάσο Καραμήτσο.

Εάν μάλιστα η αγοραπωλησία εξαγοράς ποσοστού του «Πρώτου Θέματος» έχει ολοκληρωθεί, ο εφοπλιστής Μαρινάκης εκτός από φίλος της Ντόρας είναι και συνέταιρος του Θέμου στην εφημερίδα.

Σε περίπτωση που δεν έχουν πέσει υπογραφές, η Ντόρα βάζει μια φυτιλιά στις διαπραγματεύσεις, προκαλώντας ανέλπιστη χαρά στους υπόλοιπους εκδότες όπως οι κ.κ Μπόμπολας, Ψυχάρης, Αλαφούζος.

Στη δική τους βοήθεια θα μπορούσε να ελπίζει η κ. Μπακογιάννη που έχει και μικρό κόμμα να μεγαλώσει.

Το πολιτικό-επιχειρηματικό παιγνίδι στη χώρα ήταν ανέκαθεν υπέροχα βρώμικο.

Όπου νάναι τα σκατά θα βγουν στον αφρό και η μπόχα θα σκεπάσει τα καλαίσθητα πιάτα του master chef.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria