ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ: Κάναμε Κατάθεση Ψυχής. - OlaDeka

ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ: Κάναμε Κατάθεση Ψυχής.

Η κατάθεση ψυχής από την πλευρά των «κιτρίνων», ήταν σύμφωνα με τον Κώστα Μενδρινό το κλειδί για την μεγάλη επιτυχία της Μαδρίτης.
Με δηλώσεις του στον «sport-fm», ο άσος του Άρη σημείωσε πως ο μόνος που πίστευε σε αυτήν τη νίκη ήταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ενώ απέδωσε τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζουν οι «κίτρινοι» σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα μη ελεγχόμενα συναισθήματα που προκαλούν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι να υποβαθμίζουν το Ελληνικό πρωτάθλημα. Τέλος αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Ρόζεμποργκ, σημειώνοντας πως ο αντίπαλος είναι περισσότερο επικίνδυνος, όταν αγωνίζεται χωρίς άγχος.

Πιο συγκεκριμένα είπε για:

αν οι παίκτες του Άρη πίστευαν πως μπορούσαν να νικήσουν στη Μαδρίτη: «Δεν το πίστευε κανένας, για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Απλώς είπαμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Κάναμε κατάθεση ψυχής όλοι μέσα στο γήπεδο και αποδείχτηκε ότι πολλές φορές στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο τα ρόστερ και τα μεγέθη».

αν το πίστευε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Μας είχε ρωτήσει χαριτολογώντας πριν το ματς ‘Ποιος από σας παίζει στοίχημα’ και στη συνέχεια είπε πως ‘να ξέρετε πως οι πιθανότητες είναι 60-40 υπέρ μας. Αυτό δείχνει ότι μέσα του το πίστευε».

τη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι πολύ μεγάλη, κακά τα ψέματα. αν πάρουμε τους παίκτες των δύο ομάδων συγκριτικά, έναν-έναν. Αν όμως σκεφτείς πως είναι ένα παιχνίδι και τα δώσεις όλα, μπορείς να καταφέρεις κάτι καλό, όπως κάναμε κι εμείς».

τη μεταμόρφωση του Άρη στα ευρωπαϊκά ματς: «Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμάμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Μέσα από αυτό αναδεικνύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ασυναίσθητα ίσως βγαίνει παραπάνω πάθος στα ευρωπαϊκά ματς. Δεν δέχομαι όμως ότι κάποιος παίκτης στην ομάδα μου αδιαφορεί για το ελληνικό πρωτάθλημα. Καταλαβαίνω πάντως τους φίλους του Άρη που δυσανασχετούν βλέποντας την ομάδα να νικά δύο φορές την Ατλέτικο και να χάνει βαθμούς ή να αγκομαχά απέναντι σε ομάδες πολύ μικρότερης δυναμικότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα».

το ματς με τη Ρόζενμποργκ σε δύο εβδομάδες: «Ο αντίπαλος είναι αδιάφορος, αλλά εγώ προσωπικά όταν είμαι αδιάφορος παίζω καλύτερα, παρά υπό πίεση. Πρέπει να παλέψουμε το ματς, είναι ένας αγώνας δίχως αύριο, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria