Β. Παπανδρέου: Αναξιόπιστος ο προϋπολογισμός. - OlaDeka

Β. Παπανδρέου: Αναξιόπιστος ο προϋπολογισμός.

Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής η… βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βάσω Παπανδρέου.
«Είναι αυτονόητο ότι ψηφίζω τον προϋπολογισμό του 2011. Σημαίνει όμως ότι μιλούμε για αξιόπιστο προϋπολογισμό που θα μας βγάλει από τα αδιέξοδα; Όχι!» τόνισε στην ομιλία της κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού.
Η πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής εστίασε τα προβλήματα που παρουσιάζει ο καινούριος προϋπολογισμός στην στόχευση και την εκτέλεσή του, επισημαίνοντας επίσης ότι αποτελεί «προέκταση του μνημονίου» και κάλεσε την κυβέρνηση να διαπραγματευτεί σκληρά, να επιταχύνει τις δράσεις που θα οδηγήσουν σε ανάπτυξη και να βελτιώσει «το management της κεντρικής διοίκησης».
Παράλληλα, υποστήριξε ότι το σύνολο των παρεμβάσεών τόσο της ιδίας όσο και των υπολοίπων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ βρίσκονται στα πλαίσια στήριξης της συλλογικής προσπάθειας. «Στήριξη δεν σημαίνει όμως σιωπή και στοίχιση πίσω από μία άποψη», υπογράμμισε, υποστηρίζοντας ότι «ορισμένα όχι έχουν μεγαλύτερη αξία για τη συλλογική προσπάθεια από τα στρατευμένα ναι».
Από τα πυρά της Βάσως Παπανδρέου δεν ξέφυγαν και οι συνάδελφοί της βουλευτές, αναφορικά με το ζήτημα των πόθεν έσχες. «Γιατί δεν προχωρεί ο ουσιαστικός έλεγχος του “πόθεν έσχες” για όσους διετέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί τα τελευταία 15 χρόνια, όπως έχω προτείνει. Θεωρεί κανείς πως είμαστε πολιτικοί αγγέλων;» διερωτήθηκε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria