Οι ΑλμΠάνηδες της ενημέρωσης και οι γαλονάδες που παραμυθιάζουν τον δύστυχο Χρήστο Παπουτσή! - OlaDeka

Οι ΑλμΠάνηδες της ενημέρωσης και οι γαλονάδες που παραμυθιάζουν τον δύστυχο Χρήστο Παπουτσή!

Υποτίθεται ότι αυτοί που ξέρουν, θα προφυλάσσουν και τους άλλους, τους πανάσχετους συναδέλφους τους-κυρίως παρουσιαστές-από τις ανοησίες και την παραπληροφόρηση. Χθες όλοι εν χορώ μιλούσαν ανοιχτά ή φωτογράφιζαν υπαινικτικά τους τρομοκράτες της “Σέχτα”
.
Εξήπταν μάλιστα και τη φαντασία του τηλεοπτικού κοινού, κάνοντας υποθέσεις και ευρύτατες αναφορές στο πιστόλι που σκότωσε το Σωκράτη Γκιόλια. Οι υποθέσεις ότι πήγαιναν να εκτελέσουν κάποιο στόχο-και…

αυτά μόνο η “Σέχτα” τα κάνει-έπαιζαν στα τηλεοπτικά μέσα μέχρι βαθείας νυκτός.
Τελικά αποδείχτηκε ότι μάλλον είχαν βαθιά μεσάνυχτα οι δημοσιογράφοι τους, οι λεγόμενοι αστυνομικοί συντάκτες. Χειρότερη απ’ όλους η κρατική ΕΡΤ.

Η Αστυνομία (της οποίας κάποια στελέχη χθες ήταν οι σεναριογράφοι) ανακοίνωσε ότι από τη βαλλιστική έρευνα δεν προκύπτει ότι τα όπλα που βρέθηκαν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Σε μια δημοσιογράφο του MEGA ανώτερο στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, της εκμυστηρεύτηκε με τη μαγκιά και τη σιγουριά εκπαιδευμένου λαγωνικού “μην έχετε καμιά αμφιβολία κυρία μου ότι πρόκειται περί της “Σέχτας” .
Οι υπόλοιποι που δεν είχαν τέτοια βαρυσήμαντη δήλωση, μιλάγαν για οπτικές ομοιότητες.
Δεν είναι πολύ σοβαρό θέμα η τρομοκρατία, για να έχει αφεθεί η ενημέρωση στα χέρια όλων αυτών των αλμΠάνηδων; …

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria