Σεξ παντού: Πού και πώς μας αρέσει να κάνουμε σεξ, - OlaDeka

Σεξ παντού: Πού και πώς μας αρέσει να κάνουμε σεξ,

Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι κάνουν πολύ περισσότερα πράγματα από το να δουλεύουν στο χώρο εργασίας τους. Η γυμνή αλήθεια είναι ότι το 17 % των εργαζομένων είχαν έστω και μία σεξουαλική επαφή στο χώρο εργασίας τους, σύμφωνα με…..
μια νέα αμερικανική έρευνα.

Η μελέτη διαπίστωσε επίσης ότι οι περισσότεροι ενήλικες τη βρίσκουν να το κάνουν στο ύπαιθρο ή σε δημόσιους χώρους: 69 % το έχουν κάνει στο αυτοκίνητο και 28 % είχαν σεξουαλική επαφή σε ένα δημόσιο πάρκο. Άλλοι έχουν δοκιμάσει το σεξ σε τρένο ή λεωφορείο (4 %), σε αεροπλάνο (3 %), σε σχολείο (8 %) και σε τόπο λατρείας (3 %).

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι το 21 % ανδρών και γυναικών φαντάζονται κάποιο άλλο πρόσωπο εκτός από τον/την σύντροφό τους όταν κάνουν σεξ, ενώ το 19 % δένονται για περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον εύρημα είναι ότι το 43% των ανδρών θα ήταν πιο πρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν προφυλακτικό, αν η σύντροφός τους ήταν διατεθειμένη να τους το φορέσει. Αλλά όσο γρήγορα μπορεί η απλή πράξη να ξυπνήσει την έξαψη της στιγμής, άλλο τόσο γρήγορα η διαδικασία της εφαρμογής του προφυλακτικού μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Στην πραγματικότητα το 43 % των ανδρών δηλώνουν ότι η προσπάθεια να βάλουν το προφυλακτικό είναι ένα σίγουρο ‘’σπάσιμο’’.

Επιπλέον αν και οι άνδρες αναγνωρίζουν τη σπουδαιότητα του ασφαλούς σεξ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία (89 %) δηλώνουν ότι το έχουν κάνει χωρίς προφυλακτικό κάποια στιγμή ή περισσότερες. Το 49 % των ανδρών υποστηρίζουν ότι δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή επειδή γνώριζαν ότι οι πιθανότητες εγκυμοσύνης ήταν χαμηλές, αφού χρησιμοποιούσαν κάποια άλλη μορφή αντισύλληψης ή έπαιρναν άλλα προληπτικά μέτρα. Άλλοι πάλι έχουν ‘’ξεχάσει’’ το προφυλακτικό επειδή απλώς αισθάνονταν καλύτερα χωρίς αυτό (38%) ή επειδή ποτέ η σύντροφός τους δεν αναφέρθηκε στο θέμα αυτό (14 %).

Η έρευνα αποκάλυψε επίσης ότι στο 61 % των ενηλίκων έχει τύχει να σκεφτούν να βάλουν προφυλακτικό όταν κόντευαν να τελειώσουν και το 32 % από αυτούς προχώρησαν χωρίς προφυλακτικό, ενώ το 55 % μπήκαν σε ένα μαγαζί για να αγοράσουν προφυλακτικά αλλά στην πορεία το μετάνιωσαν.

Μερικά άλλα αξιοσημείωτα σημεία της έρευνας είναι τα εξής:

* Όταν σκέφτονται το πάθος, οι περισσότεροι συνδέουν τη λέξη με την αγάπη (70% ), το ειδύλλιο (67 %), το σεξ (55 %) και τη δέσμευση (43 %)

* Τα περισσότερα άτομα δίνουν αξία στις καθημερινές χειρονομίες στοργής, αναφέροντας ότι η συζήτηση (48 %), ένα ρομαντικό δείπνο (48%), ακόμη και το κλείσιμο της τηλεόρασης (37%) μπορεί να ενισχύσει το πάθος.

Η μελέτη αξιολόγησε στάσεις και συμπεριφορές όσον αφορά το πάθος σε δείγμα 1.000 ανδρών και γυναικών ηλικίας άνω των 18 ετών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria