Χαμός στο "Next Top Model" στο Παρίσι ! Τι έχει συμβεί ? - OlaDeka

Χαμός στο “Next Top Model” στο Παρίσι ! Τι έχει συμβεί ?

Από την Κυριακή το βράδυ η Βίκυ Καγιά, η Τζένη Μπαλατσινού και τα κορίτσια του “Next Top Mοdel” βρίσκονται στο Παρίσι,  και η παραγωγή του παιχνιδιού ετοιμάζει βαλίτσες για ταξιδάκι στην πόλη του Φωτός.

Εννοείται πως όλες αυτές τις ημέρες οι δύο οικοδέσποινες του παιχνιδιού μαζί με τα κορίτσια τρέχουν απο το πρωί μέχρι το βράδυ σε διάφορες επιδείξεις υψηλών
οίκων μόδας, σε διάφορα ντεφιλέ, πραγματοποιούν φωτογραφήσεις και το κυριότερο ; Ραντεβού με τα πιο γνωστά γραφεία μόδας !

Ομως, το κλίμα χάλασε χθες απίστευτα και επικράτησε ο απόλυτος πανικός, όταν ένα απο τα κορίτσια έχασε το “Book” του ! Το γεγονός αναστάτωσε όλη την ομάδα αλλά και την παραγωγή, αφού το βιβλίο το οποίο παρουσιάζει το κάθε κορίτσι στα γραφεία μόντελινγκ, είναι αρχικά και το μοναδικό του όπλο για να μπορέσει να δείξει τις ικανότητές του και το τι έχει κάνει μέχρι τώρα ,για να προχωρήσει και παρακάτω.

Ετσι, όπως καταλαβαίνετε το γεγονός δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και όλοι ξεκίνησαν έναν τρελό μαραθώνιο, προκειμένου να καταφέρουν να εντοπίσουν ξανά το “Book”, για να συνεχίσουν και όλα τα κορίτσια την μάχη τους κάτω από τις ίδιες προυποθέσεις.

Οσο για το τι έχει εντυπωσιάσει περισσότερο μέχρι τώρα τις παίκτριες ; Εννοείται ο σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ και η συνάντησή τους μαζί του !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria