Χολίδης:«Αφού δεν έχουμε παίξει ξύλο ακόμα στο Just the 2 Of Us, είμαστε μια χαρά!» - OlaDeka

Χολίδης:«Αφού δεν έχουμε παίξει ξύλο ακόμα στο Just the 2 Of Us, είμαστε μια χαρά!»

Στο βιντεοκλίπ για το νέο τραγούδι του, «Κακομαθημένο», ο Χρήστος Χολίδης θα έχει δίπλα του την Μαρία Μπεκατώρου, και στα γυρίσματα που έγιναν χθες στο Νέο Ηράκλειο βρέθηκε η
κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».

«Δεν είμαι άνθρωπος που το βάζει κάτω. Αντιμετωπίζω τα πάντα με χιούμορ» εξήγησε η Μαρία, που ως ζευγάρι με τον Χρήστο στο «Just the 2 Of Us» έχει αποσπάσει μερικούς από τους πιο χαμηλούς βαθμούς που έχουν δοθεί από την κριτική επιτροπή του σόου. Όσο για το αρνητικό κλίμα που ακούγεται ότι επικρατεί στα παρασκήνια του παιχνιδιού εξαιτίας των εντάσεων μεταξύ των παικτών και των κριτών: «Εγώ ούτε γκρίνιες βλέπω, ούτε παράπονα. Τώρα, τι να πω; Δεν τα βλέπω εγώ; Γίνονται δίπλα μου και δεν ξέρω τι μου γίνεται; Εμείς πάντως περνάμε καλά» είπε η Μαρία.

Στο θέμα των εντάσεων αναφέρθηκε και ο Χρήστος Χολίδης, δηλώνοντας με χιούμορ: «Αυτά συμβαίνουν. Έχουνε γίνει και χειρότερα. Αφού δεν έχουμε παίξει ξύλο ακόμα, είμαστε μια χαρά!». Παραδέχτηκε ακόμα πως «υπάρχει ανταγωνισμός, καθώς η προσπάθεια είναι μεγάλη», ενώ όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως εκείνος και η Μαρία είναι ευνοημένοι μέσα στο παιχνίδι, απάντησε: «Ευνοημένοι; Όλο τελευταίοι στη βαθμολογία είμαστε. Ευνοημένοι από τον κόσμο μπορεί, γιατί πάντα είμαστε τελευταίοι ή προτελευταίοι στη βαθμολογία και τελικά μας βοηθάει ο κόσμος».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria