Γούνα – Η πιο "hot" τάση του χειμώνα.Δειτο το VIDEO - OlaDeka

Γούνα – Η πιο “hot” τάση του χειμώνα.Δειτο το VIDEO

Το ‘χουμε πει πολλές φορές: Ο φετινός χειμώνας αναμένεται βαρύς και σε εμάς τις γυναίκες αρέσει η ζεστασιά. Άλλο τόσο όμως μας αρέσει και η μόδα.

Θέλουμε λοιπόν η μόδα να μας κρατάει ζεστές!

Με πραγματική ευγνωμοσύνη καλωσορίζουμε λοιπόν για την σεζόν φθινόπωρο – χειμώνας 2009-10 την γούνα!

Η γούνα είτε είναι φυσική είτε τεχνιτή, είτε σε γήινα χρώματα είτε σε έντονο κόκκινο ή πράσινο αποτελεί την πιο καυτή τάση για φέτος.

Στολίζει ρούχα, παπούτσια, τσάντες και ό,τι άλλο η δημιουργικότητα των μόδιστρων μπορούσε να αξιοποιήσει αυτό το εξαιρετικό υλικό.

Μπορεί η οικολογική μας συνείδηση να μας απωθεί από την ιδέα της φυσικής γούνας, οφείλουμε ωστόσο να παραδεχτούμε ότι η γούνα –φυσική ή τεχνιτή- αποτελούσε ανέκαθεν ένα γοητευτικό, σικ και αναμφισβήτητα ζεστό υλικό.

Ο φετινός κρύος χειμώνας που έρχεται μας δίνει λοιπόν την ευκαιρία να την απολαύσουμε και μάλιστα με τις ευλογίες μερικών από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας.

Θα ήταν άδικο να μην ξεκινούσαμε την αναζήτηση της γούνας στις φετινές πασαρέλες από την συλλογή της Chanel στην οποία ο Carl Lagerfeld δίνει για την σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2009-10 ένα πραγματικό… ρεσιτάλ γούνας!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria