H ιδιωτική τηλεόραση αποκτά στην ζώνη των 8μμ του χρόνου έναν νέο παρουσιαστή ειδήσεων; - OlaDeka

H ιδιωτική τηλεόραση αποκτά στην ζώνη των 8μμ του χρόνου έναν νέο παρουσιαστή ειδήσεων;

Νωρίς- νωρίς εξασφάλισε το τηλεοπτικό του μέλλον στον Αlpha ο Λάκης Λαζόπουλος! Φρόντισαν οι Γερμανοί για αυτό, που δέχτηκαν κάθε πρόταση του πιο λαμπρού αστεριού του καναλιού τους.

Πως θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε από εδώ, αποκλειστικά ότι η ιδιωτική τηλεόραση αποκτά στην ζώνη των 8μμ του χρόνου έναν νέο παρουσιαστή ειδήσεων; Αυτή την καινοτομία περιλαμβάνει η νέα πρόταση του Λαζόπουλου, που αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι Γερμανοί ιδιοκτήτες.

Οι ειδήσεις θα ξεκινούν πάλι στις 8 μ.μ. απέναντι στον ανταγωνισμό και ο Λάκης ως παρουσιαστής θα πλαισιώνεται από ομάδα δημοσιογράφων του καναλιού.

Μάλιστα μελετάται η διάρκεια του δελτίου να είναι 90 λεπτά- από τις 8 εως τις 9.30 μ.μ. – και να περιλαμβάνει και άλλα θέματα εκτός από καθαρά ειδησεογραφικά και σχολιαστικά. Το… μενού που σέρβιρε ο Λαζόπουλος στους Γερμανούς δεν σταματά εδώ.

Οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» ξαναγυρίζουν στην τηλεόραση με νέους χαρακτήρες, αλλά και τους χαρακτηριστικούς παλιούς. Θα προβάλλονται μια φορά την εβδομάδα στη θέση του «Αλ Τσαντίρι», που φέτος ολοκληρώνει τον κύκλο του στην τηλεόραση και μπορεί να μεταφερθεί, εν είδος παράστασης, σε μερικές επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος σκεφτόταν να αποχωρήσει από το κανάλι απογοητευμένος από το φετινό πρόγραμμα του καναλιού- κάτι που το έχει εκφράσει και από τις εκπομπές του- αλλά οι Γερμανοί άνοιξαν όλα τα χαρτιά τους και του παρουσίασαν ένα διαφορετικό μέλλον.

Επί πλέον δέχτηκαν και την πρόταση του να κάνει μια ελληνική παραγωγή ώστε να υπάρχει ελληνικό σήριαλ στο κανάλι, του προσέφεραν δε και την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας σε όλα τα δίκτυα του RTL.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria