Πως να φτιάξεις cozy γκαρνταρόμπα για το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές! - OlaDeka

Πως να φτιάξεις cozy γκαρνταρόμπα για το Σαββατοκύριακο και τις καθημερινές!

Το ντύσιμο της εξοχής πάντοτε έκρυβε μια γοητεία. Φέτος η μόδα εμπνέεται για ακόμη μια φορά από το country style και προτείνει ένα cozy μείγμα από μαλακές γούνινες μπότες, ζακάρ πλεκτά,
καρό πουκάμισα και sheepskin πανωφόρια, τόσο κομψό που κάνει όχι μόνο για να πάρεις τα βουνά αλλά και τους δρόμους της πόλης!

– Η γούνα είναι πιο σταρ από ποτέ. Εσύ για πιο casual ύφος, επέλεξέ την σε τσάντες η γούνινα γιλέκα.

– Τα πλεχτά φέτος κάνουν την επανάστασή τους. Μακριές ζακέτες, πουλόβερ και αξεσουάρ με ρετρό πλέξεις και αλπικά μοτίβα είναι ανάμεσα στις βασικές αγορές της σεζόν, που μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους. Μη διστάσεις να συνδυάσεις το ζακάρ πουλόβερ με ένα κλασικό παντελόνι ή φούστα και να το βάλεις στο γραφείο. (Με το μάλλινο κολάν όμως και τις Ugg, πήγαινε μόνο για πεζοπορία, είτε κοντά στη φύση, είτε κοντά σε ένα mall).

– Τα μποτίνια με wedge ταιριάζουν άψογα με το country ύφος της τάσης που αναλύουμε και είναι ακριβώς η πινελιά που λόγω τακουνιού είναι ιδανική για να βάλει το εξοχικό στυλ και στα σαλόνια της πόλης. Συνδυάσέ τα με ένα καμηλό παντελόνι που στενεύει προς τα κάτω και καρό πουκάμισο ή απλά με το αγαπημένο σου τζιν.

– Το sheepskin πρωταγωνιστεί σε λεπτομέρειες πάνω σε ημίπαλτα και μπουφάν ή δημιουργεί ολόκληρα τα ημίπαλτα και τα μπουφάν. Είναι ένα υλικό που θέλει να μας θυμίσει φέτος πως οι κλασικές αξίες επανέρχονται. Ένα πανωφόρι από αυτό το υλικό αποτελεί φυσικά την επένδυση του χειμώνα.

– Το πουκάμισο από denim είναι ένα κατεξοχήν … ένδυμα της εξοχής. Αναβάθμισέ το με ένα καφέ παντελόνι σε στυλ ιππασίας. Μόλις δημιούργησες το πιο επίκαιρο σύνολο για τα weekends φέτος.

– Από την τάση δε θα μπορούσε να λείπει ένα καρό πουκάμισο. Φόρεσέ το μόνο του, πάνω από t-shirt, μέσα από πουλόβερ, μέσα ή έξω από το παντελόνι.

– Το trend μπορεί να είναι και σέξι αν θέλει: φορώντας συγκεκριμένα ένα μίνι ζακάρ sweater dress σαν αυτό που είδαμε στην πασαρέλα των D&G με κολάν και μπότες apres ski.
 Επένδυσε σε πλεχτά, γούνινες λεπτομέρειες και δώσε το προβάδισμα στη σωστή χρωματική παλέτα, σε τόνους, δηλαδή, γήινους όπως καμηλό, εκρού, μπεζ αλλά και πιο δυναμικούς, πάντα θερμούς, κεραμιδί, κανελί, κόκκινο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria