Κι όμως η Ντόρα απειλεί περισσότερο το ΠΑΣΟΚ - OlaDeka

Κι όμως η Ντόρα απειλεί περισσότερο το ΠΑΣΟΚ

Όποιος πασόκος έχει την ψευδαίσθηση, οτι το νέο κόμμα της Ντόρας είναι απειλή μόνο για τη ΝΔ του Σαμαρά είναι βαθιά νυχτωμένος…

Το αντίθετο θα έλεγα. Ο Σαμαράς θα πρέπει ν αδράξει τη στιγμή να
καθαρίσει το κόμμα του από τους πολιτικούς τυχοδιώκτες και ειδικότερα όλα εκείνα τα πολιτικά νούμερα που πρωταγωνίστησαν στις κυβερνήσεις Καραμανλή.
Εαν ο Σαμαράς δει την δημιουργία του κόμματος της Ντόρας σαν ευκαιρία ν απελευθερωθεί από οτι σάπιο κληρονόμησε μόνο τότε μπορεί να ελπίζει.

Ας τους διώξει με τις κλωτσιές κι αν βρουν στέγη στο κόμμα της Ντόρας, τότε θα είναι εκείνη που θα ακυρώσει όλα όσα “επαναστατικά” για το χυδαίο κρατικό μηχανισμό περιείχε η ομιλία της.

Η Μπακογιάννη είπε οτι τουλάχιστο το 1/3 των κηφήνων του δημοσίου θα πρέπει να πάρουν πόδι. Δεν μπορούν να υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων. Σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό, που λίγες μέρες πριν υποστήριξε ότι δεν πρέπει ν απολυθεί ούτε ένας δημόσιος υπάλληλος, η τοποθέτηση της Ντόρας είναι μια επαναστατική πράξη-ποιος να το περίμενε από την ίδια;

Αλλά και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έσπευσε να κλάψει στη ποδιά των δημοσίων υπαλλήλων και να τους τυλίξει στους στιβαρούς από την κολύμβηση ώμους του.

Τι λέτε ρε;

Δεν ντρέπεστε λίγο;

Η χώρα βουλιάζει, τη κάνατε σαν τα μούτρα σας και βγαίνετε να υπερασπστείτε τους δημοσίους υπαλλήλους, σαν τον συνδικαλισταρά της ΔΕΗ που σας πέταξε τον λιγνίτη στη μούρη;

Δεν ντρέπεστε λίγο, ρε δολοφόνοι των ονείρων εκατομμυρίων νέων ανθρώπων;

Αει σιχτιρ, παλιοπούστηδες.

Από αυτή την άποψη λοιπόν η ομιλία της Ντόρας ήταν αρκετά ριζοσπαστική και κεντρώα.

Η Ντόρα δεν απειλεί τον Σαμαρά, που καλά θα κάνει να υπερασπίσει ακόμη πιο πατριωτικές θέσεις, όπως αυτές που εκφράζουν ο Φαήλος, ο Λαζαρίδης κι άλλοι νέοι άνθρωποι που έχει στο πλευρό του.

Η Ντόρα απειλεί πιο πολύ το ανυπόληπτο ΠΑΣΟΚ.

Θυμηθείτε ότι από κει θ αντλήσει μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων. Οι κεντρώοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ δεν ανέχονται το ξιπασμένο και διαπλεκόμενο κόμμα τους, τα διαρκή ψέμματα της κυβέρνησης, τη διαρκή συγκάλυψη των καθαρμάτων, την απίστευτη ανικανότητα των κυβερνώντων. Τα ψέμματα, τα ψέμματα και την υποκρισία.

Και κάτι τελευταίο: Υπο κάποιες προυποθέσεις η Ντόρα έκανε ένα κόμμα εξουσίας. Αυτή το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα πάρουν από 20% στις επόμενες εθνικές εκλογές- εαν μας επιτρέψει η τουρκική κατοχή να κάνουμε εκλογές…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria