Εχει δεχθεί πολλές φορές προτάσεις για να κατέβει στον πολιτικό στίβο. - OlaDeka

Εχει δεχθεί πολλές φορές προτάσεις για να κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Την αποκάλυψη ότι έχει δεχθεί πολλές φορές προτάσεις για να κατέβει στον πολιτικό στίβο έκανε ο Αντώνης Κανάκης σε συνέντευξή του στο
περιοδικό Status.

Ο γνωστός παρουσιαστής σημείωσε ότι έχει δεχθεί πολλές προτάσεις από υποψηφίους και κόμματα για να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια τους αλλά δεν

αποσαφήνισε αν υπήρχαν και προτάσεις για να συμμετάσχει και στις αυτοδιοικητικές εκλογές που έλαβαν χώρα την Κυριακή: «Η απόφαση μου παραμένει πάντα αρνητική σε όσες προτάσεις μου γίνονται. Αν και είμαι ιδιαιτέρως πολιτικό ον όπως είναι η πολιτική σκηνή στην Ελλάδα, παραμένω αρνητικός στο ενδεχόμενο».

Ο ίδιος μας διασκεδάζει χρόνια τώρα με τις σατιρικές εκπομπές του. Τι διασκεδάζει όμως τον Αντώνη Κανάκη; Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι αυτό που τον διασκεδάζει περισσότερο είναι… οι φήμες. Σε ερώτηση αν τον ενοχλούν οι φήμες ότι έχει κάνει εμφύτευση μαλλιών, ότι τα έχει με τη Μουστάκα κλπ. ο Αντώνης Κανάκης είναι σαφής: «Δε με εξοργίζουν καθόλου. Ίσα-ίσα που τις η αντίδραση μου είναι να γελάσουμε με τα παιδιά και να πούμε “τι λένε πάλι οι άνθρωποι;”».

Ο MrΑρβύλα τονίζει σε άλλο σημείο της συνέντευξης του ότι ο τίτλος «αφεντικό» δεν του αρέσει καθόλου στη δουλειά του: «Από ανάλογους βαρύγδουπους όρους προτιμώ το “καπετάνιος”».
Πως φροντίζει όμως ένας καπετάνιος για την επιτυχία του και τι πιστεύει ότι είναι επιτυχία; «Επιτυχία είναι η προσωπική επιτυχία, να έχεις πετύχει την προσωπική σου ζωή, να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και την καθημερινότητα σου και μετά με τον σύντροφό σου».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria