Κύριε Κεπαπτσόγλου, ποια είναι η θέση σας? - OlaDeka

Κύριε Κεπαπτσόγλου, ποια είναι η θέση σας?

     Το oladeka έχει κυριολεκτικά κατακλειστεί από e mail, σχόλια και ερωτήσεις φίλων όπως θα έχετε διαπιστώσει, που αφορούν στην εκλογή -σε πολύ υψηλή θέση μάλιστα- υποψηφίου με τον συνδυασμό του κ. Κεπαπτσόγλου, ο οποίος φέρεται αναμεμειγμένος σε υπόθεση πλαστογραφίας.
      Ασφαλώς και ο εν λόγω δεν είναι η μοναδική περίπτωση υποψηφίου που
έχει τέτοιου είδους προβλήματα. Πως θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά βέβαια αφού οι υποψήφιοι ανά την επικράτεια σε τούτες τις εκλογές ανήλθαν σε δεκάδες χιλιάδες.
      Γνωστή είναι η περίπτωση του δημάρχου Ζαχάρως  του νομού Ηλείας κ. Πανταζή Χρονόπουλου που ενώ τελεί υπό αργία από τον δημαρχιακό θώκο,  κατείλθε πάλι σαν υποψήφιος επικεφαλής συνδυασμού και έλαβε ποσοστό ψήφων άνω του 45%,  με τον δεύτερο υποψήφιο να λαμβάνει περί του 23%.
      Θυμίζουμε ότι πολλές και όχι μόνο μία, δικαστικές εκκρεμότητες έχει και ο  “γκουρού”  των αυτοδιοικητικών εκλογών Πανίκας Ψωμιάδης  κι ενώ όλα δείχνουν ότι για άλλη μια φορά θα καταγάγει νίκη τρανή και περήφανη.
      Στο δια ταύτα τώρα: Ο κ. Κεπαπτσόγλου δεν γνώριζε την υπόθεση όταν στελέχωσε το ψηφοδέλτιό του ή θέλησε να κάνει πράξη εξ αρχής την  “προτεραιότητα στον πολίτη”  όπως ήταν και η ονομασία του συνδυασμού του?
      Είμαστε σε ακριβή θέση να γνωρίζουμε ότι το θέμα  “έσκασε”  στις 16 Αυγούστου, άρα και ήξεραν και γνώριζαν και είχαν ρωτήσει κι έμαθαν.
     Η υπόθεση στη δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει χρόνια. Πέραν όμως από τη νόμιμη πλευρά, υπάρχει και η ηθική. Εκτός κι αν όπως είπε και ένας πρώην πρωθυπουργός το νόμιμο είναι και ηθικό.

     Κύριε Κεπαπτσόγλου, ποια είναι η θέση σας?

     Υ.Γ. Ενημερώνουμε  ότι το θέμα διοικητικά θεωρείται λήξαν, αφού η Β΄θμια προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες κι έτσι  κατόπιν απόφασης του υπουργείου παιδείας το πλαστογραφημένο πτυχίο με το συγκεκριμμένο ονοματεπώνυμο διαγράφηκε οριστικά.Ποινικά…βλέπουμε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria