Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ - OlaDeka

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

“Κάνε μήνυση να πάρεις τα λεφτά σου…

Η παραπάνω φράση αντηχεί τις τελευταίες μέρες στα αυτιά όλο και
περισσότερων επαγγελματιών του τόπου που έχουν “λαμβάνειν” από τη Νομαρχία Καστοριάς. Σε ποιον ανήκει? Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβει κανείς αφού ο θείος χρωστάει στους πάντες και τα πάντα.Σαν να μη φτάνει λοιπόν η εξαπάτηση τόσων και τόσων όλα αυτά τα χρόνια, τώρα ο θείος προτρέπει τους απλούς πολίτες να καταθέσουν αγωγές κατά της Νομαρχίας προκειμένου να πάρουν τα λεφτά τους. Η τακτική αυτή όμως δεν είναι άγνωστη για τον απερχόμενο αφού σε προηγούμενη ανάρτηση του oladeka και σύμφωνα με επίσημα στοιχεία φαίνεται καθαρά η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος και στα δικαστήρια. Απλώς θυμίζουμε:

1) κωδ. 892 Δικαστικά Έξοδα προϋπολογισμός 25.000€, δαπάνη 272.000€. Εδώ φαίνεται ότι για λόγους μη σωστών διαδικασιών και δράσεων η Ν.Α οδηγήθηκε πολλές φορές στα Δικαστήρια χωρίς να ιδρώσει το αφτί κανενός και κυρίως του Νομάρχη.
΄Ετσι λοιπόν εξηγείται το γεγονός ότι σε δικαστικά έξοδα ξοδεύτηκαν 247.000 ευρώπουλα πλέον του προβλεπομένου.
Αλλά η Κυριακή δεν είναι κοντή γιορτή, είναι μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους για τα μεγαλεία του θείου κι αυτό το ξέρει ο ίδιος καλύτερα από τον καθένα. Βλέπετε η εμπειρία του είναι το προσόν του. Ο πανικός που τον διακατέχει φάνηκε σε όλο του το μεγαλείο την Παρασκευή – τελευταία ημέρα των συγκεντρώσεων αφού ξαμόλυσε λυτούς και δεμένους με μεγάφωνα και αυτοκίνητα να κάνουν το γύρο της πόλης καλώντας ή μάλλον παρακαλώντας τον κόσμο να προσέλθει στο κύκνειο άσμα του το οποίο θα διαδραματίζονταν που?σε μια αίθουσα κινηματογράφου που γεμίζει και μια τάξη σχολειου και παρ όλα αυτά αγχώθηκε τόσο και μας το έδειξε άλλο τόσο, με τις αναχρονιστικές γύφτικες ντουντούκες που όργωναν και ξεκούφαναν ολόκληρη την πόλη,όλη μέρα.Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που ο Χατζησυμεωνίδης με πολιτισμένο και αθόρυβο κάλεσμα βούλιαξε το Λιμναίον με 1400 άτομα,και ο Κοντόπουλος σήκωσε και αυτός τον πήχυ ποσοτικά και ποιοτικά γεμίζοντας την πλατεία Ντολτσού.
Έτσι ,όπως η εποχή της ντουντούκας έχει τελειώσει εδώ και κάποιες δεκαετίες και μάταια τα φαντάσματα του παρελθόντος προσπαθούν να την επαναφέρουν, έτσι και η δική σου εποχή θείε έχει περάσει και μάλιστα ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria