«Να κλείσουν τα στόματα όσο είναι ανοικτές οι κάλπες» είναι το «δημοκρατικότατο» μήνυμα που εκπέμπεται. - OlaDeka

«Να κλείσουν τα στόματα όσο είναι ανοικτές οι κάλπες» είναι το «δημοκρατικότατο» μήνυμα που εκπέμπεται.

Σιωπή ασυρμάτου ζήτησε ο πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου. «Να κλείσουν τα στόματα όσο είναι ανοικτές οι κάλπες» είναι το «δημοκρατικότατο» μήνυμα που εκπέμπεται.

Τόσο η απρόσμενη κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ την προηγούμενη Κυριακή, όσο και η εκκωφαντική απόρριψη του πολιτικού συστήματος γενικά, από τον μισό ελληνικό λαό, πανικόβαλε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Κυρίως γιατί βλέπουν ότι χάνουν τους «δεδομένους» και συρρικνώνονται σε έναν σκληρό πυρήνα. Και μάλιστα, ούτε αυτός ο σκληρός πυρήνας, ο οποίος αποτελείται από τον στενότερο δημόσιο τομέα θα πήγαινε να ψηφίσει, αν δεν έμπαινε το δίλημμα «ή με ψηφίζεται ή πέφτω».

Θα έπρεπε όμως και αυτός ο σκληρός πυρήνας του δημοσίου να πρόσεχε και να προσέξει…
καλύτερα έστω αυτή την Κυριακή, γιατί πολλά ακούγονται για περιορισμό του προσωπικού στο Δημόσιο.

Εκείνο όμως που μας κάνει εντύπωση είναι το εξής: Παρόλο που είναι ακόμα ανοικτές οι κάλπες, εντούτοις οι κυβερνητικοί παράγοντες άρχισαν να μιλούν για περικοπές στο Δημόσιο, αφήνοντας ανοικτές τις πόρτες και για μεγάλο αριθμό απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Αφού λοιπόν ακόμα και τώρα, δύο ημέρες πριν τις κάλπες, δεν μπορούν να συγκρατηθούν στην κυβέρνηση, φανταστείτε τι σφαγή θα γίνει στο Δημόσιο από Δευτέρα, αν και πάλι μας θεωρήσουν δεδομένους, ως «πρόβατα» για σφαγή.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria