Προεκλογικα ραντεβού του κ. Παπανδρέου…..

Αρχική » Διάφορα » Προεκλογικα ραντεβού του κ. Παπανδρέου…..

Πρασίνισε ο Καλλικράτης, μεγάλη νίκη ΠΑΣΟΚ, τριετία για τις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Γ. Παπανδρέου και άλλα πολλά τέτοια ρεπορτάζ στις εφημερίδες των μεγάλων συγκροτημάτων
του τύπου. Αποκαλύπτεται έτσι η συμφωνία που φαίνεται να έχει κάνει ο πρωθυπουργός με τους εκδότες, κυρίως τον Γ. Μπόμπολα και τον Στ. Ψυχάρη.

Αλλωστε και οι δύο έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα, με πρώτο και καλύτερο το οικονομικό για το οποίο καίγονται. Ο δεύτερος στο ΔΟΛ αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και αναζητά συνεχώς σωτηρία σε δάνεια από τις τράπεζες και φυσικά στην κρατική διαφήμιση.

Ο δε κ. Μπόμπολας διεκδικεί έργα πολλών δις ευρώ που θα τον καταστήσουν και πάλι κυρίαρχο μετά από μια περίοδο επενδυτικής ανομβρίας.Ο όμιλος Μπόμπολα εκτός από τα δημόσια έργα, δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης των σκουπιδιών, στην ενέργεια αλλά και στον τζόγο όπου θα ήθελε πολύ να μπει γερά στο παιχνίδι όταν ο ΟΠΑΠ πάψει να έχει το μονοπώλιο.

Στα έργα, οι επεκτάσεις της Αττικής οδού, έστω και κουτσουρεμένες, θα κοστίσουν πάνω από 1 δις ευρώ ενώ θα προκηρυχθούν διαγωνισμοί για τις νέες γραμμές του μετρό, για το αεροδρόμιο στο Καστέλι Ηρακλείου κ.λπ. Μήπως, λοιπόν, δεν ήταν καθόλου τυχαίο το ραντεβού στο Πεντελικόν μεταξύ Μπόμπολα και Παπανδρέου,
Μήπως, δηλαδή, με τη μεσολάβηση του μετρ της επικοινωνίας, Τ. Χυτήρη, έγινε το ραντεβού ώστε να κλειστούν κάποια dealsπου φυσικά είναι ανταποδοτικά. Δηλαδή «με στηρίζεις να προχωρήσω το Μνημόνιο και ότι ακολουθεί και σε βοηθώ να πάρει έργα και να ξαναμπείς στο παιχνίδι».

Καιρός γαρ εγγύς ώστε να μάθουμε γιατί ο πρωθυπουργός συναντάται παραμονές εκλογών με τον Γ. Μπόμπολα και γιατί φέρεται ότι θα κάνει το ίδιο και με άλλους μεγαλο-εκδότες.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια