Τα αρσενικά έτσι δένονται - OlaDeka

Τα αρσενικά έτσι δένονται

Κάντε τους να σας ερωτευθούν τρελά

Έχετε βρει τον άντρα των ονείρων σας; Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και δεν θέλετε για κανέναν λόγο να τον χάσετε, διαβάστε τους πέντε τρόπους που θα τον κάνουν να σας ερωτευτεί τρελά…

Μην του δίνεστε από την αρχή

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που μόλις έχουν
ξεκινήσει μία καινούργια σχέση και δεν ξέρετε πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα που τρέφει ο σύντροφός σας για σας, φροντίστε να τον κάνετε να νιώσει περισσότερα.
Κανείς άνθρωπος δεν θέλει κάποιον που είναι σκυλάκι. Μην τον παίρνετε συνεχώς από πίσω και μη του κάνετε όλα τα χατίρια.

Αν νιώσει ότι είστε πάντα εκεί, διαθέσιμη, όπως λένε μεταξύ τους οι γυναίκες, θα απωθηθεί. Το γεγονός ότι κάνατε μία σχέση, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε την παρέα σας. Αφιερώστε χρόνο και για την παρέα σας και για το σύντροφό σας κι όλα θα πάνε μια χαρά.

Ένα ένα τα χαρτιά σας!

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, λέει η παροιμία. Οπότε να θυμάστε ότι πρέπει να διατηρήσετε το μυστήριο στη σχέση σας. Και να θυμάστε: Σε κανέναν δεν αρέσει να μαθαίνει τον άλλο αμέσως.

Όσο πιο μυστηριώδεις είστε και όσο πιο λίγες πληροφορίες του δίνετε τόσο το καλύτερο διότι έτσι κολλάει περισσότερο μαζί σας. Όταν οι άντρες νιώθουν ότι έχουν κατακτήσει το στόχο τους, είναι πολύ φυσικό να θέλουν να περάσουν στον επόμενο. Μην γίνετε λοιπόν ένας εύκολος στόχος. Φροντίστε να είστε διασκεδαστικές.

Πολλοί άντρες έχουν πει άλλωστε ότι ερωτεύονται τις γυναίκες που τους κάνουν να γελούν. Φροντίστε να του προτείνετε συνεχώς καινούργια πράγματα για να κάνετε και μην ακολουθείτε την παραδοσιακή μέθοδο του φαγητού και του ποτού. Υπάρχουν τόσα άλλα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Λίγη καθυστέρηση στα ραντεβού δεν βλάπτει!

Σκεφτείτε τις πρώτες φορές που έρχεται να σας πάρει από το σπίτι. Μπορείτε να ανυπομονείτε να τον δείτε, αλλά να θυμάστε ότι λίγη αργοπορία ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Μόνο που δεν πρέπει να το παρακάνετε. Ένα τέταρτο για παράδειγμα είναι ότι πρέπει.

Όταν εμφανιστείτε στο ραντεβού μετά την ολιγόλεπτη αργοπορία σας και αφού φορέσετε το πιο γλυκό σας χαμόγελο, ζητήστε τους συγγνώμη και πείτε τους γενικά και αόριστα ότι κάτι σας έτυχε. Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο άντρας μαλακώνει από το στήσιμο.

Να είστε πάντα κομψές!

Ακόμη κι όταν κοιμάστε μαζί, να σκέφτεστε τα βασικά. Ότι δηλαδή πρέπει να ξυπνάτε λίγο νωρίτερα και να κάνετε διάφορα μικρά αλλά όμορφα πραγματάκια. Πλύσιμο των δοντιών, λίγη μάσκαρα και λίγο ρουζ δεν έβλαψαν ποτέ καμία.

Κανείς δεν θέλει όταν ξυπνάει να βλέπει δίπλα του μια γυναίκα απεριποίητη. Ειδικά στην αρχή. Πρέπει να του δώσετε να καταλάβει ότι δεν είστε σαν τις άλλες που μόλις κάνουν μια σχέση αφήνονται και κυκλοφορούν εντελώς άβαφτες στο σπίτι.

Κάντε τον να ανυπομονεί!

Μπορεί οι άντρες να διατυμπανίζουν ότι τους αρέσουν οι γυναίκες που έχουν ανοιχτό μυαλό, αλλά στην πραγματικότητα τους αρέσουν οι γυναίκες που τους «ψήνουν» το ψάρι στα χείλη. Κανένας άντρας, λένε οι περισσότεροι τουλάχιστον, δεν εκτίμησε μία γυναίκα που του δόθηκε από την πρώτη βραδιά. Εκτός φυσικά κι αν ανήκετε στις εξαιρέσεις.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria