Στήριξη της υποψηφιότητας Σγουρού στο Β΄ γύρο. - OlaDeka

Στήριξη της υποψηφιότητας Σγουρού στο Β΄ γύρο.

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Α΄ γύρου των εκλογών, οι δυνάμεις του μνημονίου έβγαλαν τον πρώτο “λαγό”
από το καπέλο τους, με τη μορφή της Δημοκρατικής Αριστεράς του Κουβέλη.

Χθες το μεσημέρι, ο στιχουργός Γιάννης Κακουλίδης -που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του σε δίσκους του Χάρρυ Κλυνν-, με την ιδιότητα του μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του νεοπαγούς κόμματος, δήλωσε ανοιχτά σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι θα προτείνει στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΠΕ τη στήριξη της υποψηφιότητας Σγουρού στο Β΄ γύρο. Ενεργώντας μάλιστα ως “λαγός”, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα για να προεξοφλήσει τη στήριξη αυτή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος θα το πράξει ανεξάρτητα από την απόφαση που θα λάβει η ΚΠΕ του κόμματός του.

Το πιο ενδιαφέρον όμως, είναι το “σκεπτικό” πάνω στο οποίο βάσισε την πρότασή του αυτή. Θεωρεί ότι “ο Γιάννης Σγουρός πληροί τα αυτοδιοικητικά κριτήρια που θέτει η Δημοκρατική Αριστερά”, λες και απευθύνεται σε τυφλούς που δεν βλέπουν τα (μη) πεπραγμένα του νομάρχη Αθηνών, λες και απευθύνεται σε αμνήμονες που δεν θυμούνται ότι το ίδιο του το κόμμα κατέβασε άλλον υποψήφιο -τον Γρ. Ψαριανό- για την περιφέρεια, μη επικροτώντας προφανώς την οκταετή διοίκηση Σγουρού στη νομαρχία!

Είμαι πολύ περίεργος να δω, αλήθεια, πού θα αποφασίσουν να παράσχουν στήριξη στο Β΄ γύρο για το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης (μεταξύ του -γνωστού για του αγώνες του- δημάρχου Ελληνικού Χρ. Κορτζίδη και του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ), μετά την ολόθερμη στήριξη, στον Α΄ γύρο, της εμβληματικής φιγούρας του αυριανισμού Χ. Πασβαντίδη (ο οποίος ήρθε τρίτος).

Παρακαλείται ο κ. Κακουλίδης και οι συν αυτώ, όταν αποφασίσουν να προσχωρήσουν και επισήμως στο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ, να μην εκδώσουν καινούργια ανακοίνωση και μας κουράσουν να τη διαβάσουμε. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν, με τροποποιήσεις μόνον στα ονόματα, τη σχετική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΑΕΚΑ του Μπίστη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria