Αμόρφωτοι Καστοριανοί ! - OlaDeka

Αμόρφωτοι Καστοριανοί !

Παρ ότι οι δημοσκοπήσεις έδειχναν ξεκάθαρα ότι θα’ρθουν δεύτεροι την πρώτη Κυριακή, αυτοί παίζανε το ρόλο του άνετου γαλαζοαίματου.

Όταν όμως ζήσανε την σκληρή πραγματικότητα της 2ης θέσης επίσημα,συνειδητοποίησαν ότι

τελικά ο ήλιος βγαίνει απ την ανατολή.Νοιώσανε να κάνουνε τσουλήθρα γυμνοί πάνω σε ξυράφι και ο ψηφοφόρος να τους ψεκάζει με φωτιστικό οινόπνευμα στα γεννητικά όργανα!

Έτσι λοιπόν αυτή τη βδομάδα ο κώλος τους πήρε φωτιά: Βιομηχανία υποσχέσεων ,δημιουργία ομάδας χορηγιών και εράνου ,επιτροπή αξιοποίησης του ποσού των χορηγιών για εξαγορά ψήφων,και τώρα τελευταία μια νέα “μόδα”: Κάποιος τους είπε κάτι για opinion leaders ! Για διαμορφωτές κοινής γνώμης.

Δεν θα αναλύσουμε την συγκεκριμένη έννοια έτσι κι αλλιώς λίγο πολύ είναι γνωστή και εύκολη.

Το μεγάλο αστείο είναι το εξής : Αγαπητοί Καστοριανοί πόσο μυαλό μας λείπει ? Πόσο αμόρφωτοι και κοιμισμένοι θεωρούμαστε από το επιτελείο Λιάντση ? Γιατί αν δεν μας θεωρούσανε ηλίθιους δεν θα έβαζαν ανθρώπους σαν τον Τερψη,τον Γούλιο αλλά και τον Βρυκόλακα της λίμνης (που ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι εξαιτίας του καλού Νομαρχούκου η λίμνη μας τα πάει μια χαρά) να μας διαμορφώσουν τη γνώμη!

Η λίμνη εν τω μεταξύ τόσο μια χαρά πάει που σήμερα εν έτη 2010 ενώ μιλάμε για βιολογικούς καθαρισμούς και εξυγίανση της,της χώνουμε μερικές εκατοντάδες υπονόμους ακόμη στα σπλάχνα της !Και μετά ψάχνετε και περιμένετε να καθαρίσει !

Και σεις του Λιάντση οι φοβεροί και τρομεροί εξαπτέρυγοι της προπαγάνδας ,περιμένετε να εξαπατήσετε τον ψηφοφόρο με τέτοιους ..opinion killers ! Αρε καραγκιόζηδες ! Υποτιμήστε κι άλλο τον κόσμο !Έρχεται η νέα ψυχρολουσία..η αποτελειωτική !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria