Αβγά κοκαίνης κρυμμένα στο...γατάκι της - OlaDeka

Αβγά κοκαίνης κρυμμένα στο…γατάκι της

Εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιατί μετέφερε στα γεννητικά της όργανα… αβγά κοκαΐνης. Η εκθαμβωτική 20χρονη μαζί με
τον σύντροφό της προσπάθησαν να μεταφέρουν στη χώρα μας συνολικά 516 γραμμάρια κοκαϊνης, σε κυλινδρικές συσκευασίες που είχαν διαμορφώσει σε μέγεθος αβγού.

Επειτα από ενδελεχή σωματική έρευνα διαπιστώθηκε ότι η 20χρονη, ρουμανικής καταγωγής, είχε κρύψει στα γεννητικά της όργανα δεκατέσσερις νάιλον συσκευασίες σε μέγεθος αβγού, ενώ ο 23χρονος ομοεθνής της είχε καταπιεί άλλες είκοσι τρεις συσκευασίες.

Αποδεικνύοντας έτσι άλλη μία φορά ότι τα κυκλώματα ναρκωτικών βρίσκουν τις πλέον απίθανες μεθόδους προκειμένου να περάσουν στη χώρα μας ναρκωτικά που θα τους επιφέρουν χρυσά κέρδη.

Το ζευγάρι των Ρουμάνων φαίνεται πως είχε αρκετές επαφές και συχνές επισκέψεις στην Ελλάδα, ενώ είχε μόλις αφιχθεί αεροπορικώς από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο. Η έκδηλη νευρικότητά τους κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών αρχών του αεροδρομίου, που αμέσως τους οδήγησαν στο κρατητήριο του «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ερευνήσουν τις βαλίτσες και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών βρήκαν μέσα στην προσωπική τσάντα της κοπέλας -επιμελώς κρυμμένες- δεκαεννιά αυτοσχέδιες νάιλον κυλινδρικές συσκευασίες κοκαϊνης συνολικού βάρους 162 γραμμαρίων, κάποιες από τις οποίες ήταν τοποθετημένες σε πλαστικό μπουκάλι νερού.

Κατά την προανακριτική διαδικασία οι αστυνομικοί έμειναν με το στόμα ανοικτό όταν η νεαρή γυναίκα αποκάλυψε ότι είχε κρύψει και άλλες συσκευασίες, τυλιγμένες σε μέγεθος αβγού, στο πιο απόκρυφο σημείο του σώματός της. Αντίστοιχα, ο 23χρονος Ρουμάνος παραδέχτηκε και αυτός με τη σειρά του ότι είχε καταπιεί συσκευασμένες δόσεις λευκού θανάτου.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης από τους άνδρες της Δίωξης η 20χρονη αποκάλυψε ότι αρχικά είχε τοποθετήσει στα γεννητικά της όργανα περισσότερα «χρυσά αβγά», αλλά δεν άντεξε την εσωτερική πίεση και κάποια από αυτά τα έβγαλε και τα μετέφερε σ’ ένα μπουκάλι νερού μέσα στην τσάντα της, κατά τη διάρκεια της στάσης που πραγματοποίησε το αεροπλάνο στο Μόναχο.

Και οι δύο οδηγήθηκαν συνοδεία αστυνομικών σε εφημερεύον νοσοκομείο της Αθήνας, όπου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους απέβαλαν σταδιακά η μεν γυναίκα δεκατέσσερα αβγά με κοκαΐνη και ο άνδρας άλλα είκοσι τρία. Πάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 δολάρια ΗΠΑ και δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία εξετάζονται από την Ασφάλεια. Αμφότεροι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria