Η δασκάλα και ο δολοφόνος κρατούμενος.Σεξ και με βιντεοσκόπηση παρακαλώ - OlaDeka

Η δασκάλα και ο δολοφόνος κρατούμενος.Σεξ και με βιντεοσκόπηση παρακαλώ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε 59χρονη γυναίκα η οποία εργαζόταν ως δασκάλα σε φυλακές στη δυτική… Αγγλία καθώς όχι μόνο έκανε σεξ με
κρατούμενο-δολοφόνο αλλά επιπλέον το βιντεοσκόπησε!

Η Μπέβερλι Βαν ντε Βέλντε ήταν δασκάλα στους κρατούμενους της φυλακής υψίστης ασφαλείας στο Γουόργικσάιρ της δυτικής Αγγλίας και φαίνεται πως στον 29χρονο Ρίτσαρντ Φράνσις προτίμησε να διδάξει… τα μυστικά του έρωτα!

Η διεύθυνση των φυλακών ανακάλυψε το 17λεπτο DVD της «άτακτης» δασκάλας όταν η ίδια το έστειλε μαζί με ερωτικά γράμματαστον Φράνσις. Η ίδια αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τον Φράνσις (ο οποίος εκτίει ποινή 17 ετών επειδή μαχαίρωσε και σκότωσε εν ψυχρώ έναν νεαρό άνδρα) αλλά το βίντεο «μιλούσε» από μόνο του…

Στο βίντεο, λοιπόν, η «άτακτη» δασκάλα φαίνεται να… ξεμοναχιάζει τον 29χρονοΡίτσαρντ Φράνσις σε μια αποθήκη των φυλακών λίγο πριν βάλει μπροστά από την πόρτα ένα φωτοτυπικό μηχάνημακαι μπλοκάρει την είσοδο. Μετά μένει με τα εσώρουχα και προσφέρει… ένα μάθημα στον 29χρονο κρατούμενο. Και όλα αυτά, ενώ στην κάμερα φαίνεται ξεκάθαρα πως στον ίδιο χώρο υπήρχαν και έγγραφα υψίστης σημασίας!

«Ή είναι πολύ γενναία ή είναι πολύ χαζή» σχολίασε εργαζόμενος στις φυλακές. «Από εκείνο το σημείο θα μπορούσε πανεύκολα να αποδράσει ο κρατούμενος».

Όπως τονίζουν βρετανικά μέσα, η 59χρονη δασκάλα είχε ερωτευθεί τον κρατούμενο Φράνσις πριν από δύο χρόνια όταν του δίδασκε «σπουδές ΜΜΕ».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria