Κοντόπουλος:Να τελειώνουμε μ αυτό το παραμύθι!

Αρχική » Διάφορα » Κοντόπουλος:Να τελειώνουμε μ αυτό το παραμύθι!

Για άλλη μια φορά σήμερα ο κ.Κοντόπουλος ρωτούσε και προκαλούσε μάταια όμως, έναν ερωτώμενο που συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση Disney program!
Σήμερα λοιπόν ο κ.Κοντόπουλος,επικεφαλής του συνδυασμού  9 ΕΝΑ, ξαναρώτησε δημόσια(σε
ραδιοφωνική εκπομπή)τον κ.Λιάντση:
Που πήγαν τα 1.266.600€ που πήρε η νομαρχία για την μετακίνηση των μαθητών του νομού?
Σιγή ιχθύος από τον κ.Λιάντση…
Που είναι τόσα εξαφανισμένα ποσά με αλλαγή κωδικών?
Άκρα του τάφου σιγή από πλευράς Λιάντση….
Γιατί τόσοι προυπολογισμοί στοιχειοθετούνται με τον παιχνιδιάρικο τρόπο γράψε-σβήσε-γράψε με μπλάνκο?
Στου κουφού την πόρτα,βρόντα όσο θες…ο κουφός μέσα συνεχίζει απτόητος τη δουλειά του!

Για όλα αυτά που ανέφερε ο Κοντόπουλος τα οποία συνιστούν στην αθωότερη των περιπτώσεων κακοδιαχείριση,οι πολίτες που πληρώνουν τέλη και φόρους θέλουν να μάθουν,οι πολίτες που δεν είδαν ίχνος βελτίωσης της ζωής τους,θέλουν να ξέρουν!
Και αφού ο Λιάντσης δεν έδωσε καμία απάντηση στους πολίτες,αναγκάστηκε να τη δώσει ο ίδιος ο Κοντόπουλος ο οποίος ε’ιπε:Τα εξαφανισμένα ποσά εξηγούν την συσπείρωση της κουστωδίας που κρατά στα χέρια της έναν κακοδιαχειριστή γυμνό βασιλιά.Άνθρωποι του περιβάλλοντος του που όλοι γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν απ ευθείας αναθέσεις κάθε τύπου και περνάνε καλά, την ίδια στιγμή που οι υπόλοιποι Καστοριανοί βιώνουν στο πετσί τους το μαστίγιο της οικονομικής κρίσης.

Έτσι λοιπόν εισβάλουν στα καφενεία με ύφος μαφιόζου-τραμπούκου και τρομοκρατούν για να προσυλητίσουν τον κόσμο με προκλητικές συμπεριφορές του στυλ:τι θέλεις να βάλουμε και στοίχημα?Ο Λιάντσης βγαίνει και με διαφορά!Ναι ο Λιάντσης βγαίνει στα όνειρά σας,ο Λιάντσης που έφερε εκατομμύρια(που πήγαν είναι το θέμα).
 Ο Λιάντσης κάνει έργα!Όπως την σήραγγα της Κλεισούρας!Προχθές τη διέσχιζα και τον θυμήθηκα,καλέ τι ωραία τρύπα είναι αυτή?Τόοοοσο μεγάλη όσο και η τρύπα της αξιοπιστίας και της μπέσας του νομάρχη των έργων ! (εδώ γελάμε ! )

16 χρόνια αδιαφορούσε για τη λίμνη ,τώρα ξαφνικά ανακάλυψε την Αμερική.(είχε προτεραιότητα το Ντουμπάι βλέπετε)!
16 χρόνια μοίραζε τα λεφτά της διαφήμισης στα τοπικά μέσα για να αγοράσει την προεκλογική του καμπάνια και…ομερτά,τώρα θα μας ανεβάσει τον τουρισμό !
16 χρόνια περιμένουμε αυτή τη γαμημένη την ανάπτυξη στον τόπο μας χωρίς καν να τον ενδιαφέρει το παραμικρό και τώρα θα μας κάνει πλούσιους !
Ένα γκρέιντερ για να ισιώσει τους αγροτόδρομους του ζητούσαν οι φουκαράδες οι αγρότες των χωριών, μα τα γκρέιντερ πανε πολύ αργά και ακόμη να φτάσουν στα χωριά που κατα τ άλλα τα προβάλλει σαν πρώτο του μέλημα.
Μα πως να φτάσουν τα μηχανήματα στα χωριά της Καστοριάς,αφού ανοίγαν δρόμους στην Αλβανία και ισιώνανε οικόπεδα στην Χαλκιδική ! (ή μήπως δεν τα χετε ακούσει και σεις ?)
 Και έχουν και μούτρα και μιλούν για εμπειρία και μας θέτουν δίλημμα ! Τέτοια εμπειρία ,άσε καλύτερα να μας λείπει !Αν όμως επιμένετε και κομπάζετε ότι έτσι πρέπει να γίνουν τα πράγματα ,δώστε τουλάχιστον το σωστό όνομα στον συνδυασμό σας και πείτε τον:
ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ! Την πορεία του πλιάτσικου,της κακοδιαχείρισης,του ψέμματος,των 16αχρονων ανεκπλήρωτων υποσχέσεων,των καλίγραμμων συνοδών-σκανδάλων ,του βιασμού των κοινοτικών πόρων,του παραμυθιού της Χαλιμάς!
Επειδή όμως μ αυτά και μ αυτά μεγαλώσαμε και μεις και δεν είμαστε πλέον για άλλα παραμύθια,

παρακαλώ!(όπως θα έλεγε και ο Κοντόπουλος) Να τελειώνουμε μ αυτό το παραμύθι !ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια