Αυτός έπρεπε να ναι στο δήμο! - OlaDeka

Αυτός έπρεπε να ναι στο δήμο!

Πέτρος Αναστασίου.Αγωνιστής ,με μεγατόνους επαγγελματικής εμπειρίας και χιλιάδες αποδείξεις που θα δικαιολογούσαν περίτρανα πως θα του πήγαινε κουτί ο τίτλος :manager!
Ότι και να του δώσεις σαν αποστολή σε επαγγελματικό αντικείμενο είναι σίγουρο ότι δεν θα
το φοβηθεί και θα βγάλει το ζουμί ,στίβοντας ακόμη και πέτρες..
Αυτός είναι λοιπόν ο άνθρωπος που με δικά του έξοδα και ..βλάχικη ορεσίβια υπομονή και επιμονή οργώνει τις εκθέσεις τουρισμού και εκπροσωπεί έναν ολόκληρο νομό Καστοριάς ως τουριστικός πρέσβης του!
Δεν υπάρχουν νομάρχες,δήμαρχοι,αιρετοί ή μισθωτοί εκπρόσωποι για να μπορέσουν να παρουσιάσουν (τηρουμένων των αναλογιών) μια σταγόνα από το συνεχές και μεθοδικό τόσα χρόνια  έργο του.26η Philoxenia.
Ήταν και φέτος εκεί σταθερά ,στις επάλξεις,σε εκγρήγορση ,αυτός και η οικογένειά του .
Ήταν εκεί για να διαφημίσουν την Καστοριά.
Ήταν εκεί για να κάνουν πολιτική και να θέσουν απλά και ξεκάθαρα θέματα που αφορούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην όμορφη αλλά στριμωγμένη επαρχία.
Ήταν εκεί και ανάγκασε με μοναδική διπλωματική μαεστρία αλλά και απαραίτητο επαγγελματικό πείσμα τον υπουργό πολιτισμού και τουρισμού κ. Παύλο Γερουλάνο να σκύψει και να αφουγκραστεί…Το δείχνει άλλωστε καθαρά και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.
Πραγματικά τέτοιους ανθρώπους θα θέλαμε στην τοπική αυτοδιοίκηση και όχι κομματικούς γλείφτες καρεκλοκένταυρους και καθεστωτικούς βολεμένους!
Εσείς οι νέοι,πάρτε μαθήματα….

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria