Γιατί δεν μας το λέτε? Έχει ξαναμπλέξει ο μπογιατζής ? Διαφορές στα σημεία των ανακοινώσεων της Α/Δ με αυτά που ακούγονται στην πιάτσα - OlaDeka

Γιατί δεν μας το λέτε? Έχει ξαναμπλέξει ο μπογιατζής ? Διαφορές στα σημεία των ανακοινώσεων της Α/Δ με αυτά που ακούγονται στην πιάτσα

Σιγά σιγά ακούγονται και βγαίνουν πολλά στη φόρα.Μιλάμε για την υπόθεση της δολοφονίας στη Μεσοποταμία.
Η Αστυνομική διεύθυνση απέστειλε διορθωμένο 2ο δελτίο τύπου μετά από έντονες  διαμαρτυρίες  των συγγενών του θύματος για το ότι στο αρχικό δελτίο τύπου η Α/Δ έδινε την εντύπωση πως θεωρούσε ασφαλή εκτίμηση τις..οικονομικές διαφορές που υποτίθεται είχε ο θύτης με το θύμα…
 Αυτό εξόργισε τους συγγενείς του θύματος οι οποίοι
αρνούνται κάθε σχέση αυτής της θεωρίας με την πραγματικότητα.
Αυτό που κάνει εντύπωση και δικαιώνει συνειρμικά τουλάχιστον την στάση διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων συγγενών ,είναι η εξής είδηση που ακούγεται τις τελευταίες ώρες,σχετικά με το παρελθόν του δράστη που έχει ομολογήσει την πράξη του:
Ο μπογιατζής δεν είναι και χθεσινός στο …σπορ.Απ ότι συζητιέται έχει απασχολήσει τη δικαιοσύνη κι άλλη φορά στο παρελθόν με κλοπή πιστωτικής κάρτας από έναν γεράκο κάτοικο της Ιεροπηγής.
Με την κάρτα του παππού έκανε συνεχείς αναλήψεις συνολικού ύψους 20.000€.
Πιάστηκε όμως και του γινε μηνυση όταν ο συγκεκριμένος τραπεζικός λογαριασμός άδειασε και λόγω επανειλημένων προσπαθειών του για ανάληψη,το ΑΤΜ του κράτησε την κάρτα η οποία είχε και τα δακτυλικά του αποτυπώματα!
Αν ισχύει αυτό κύριοι της αστυνομίας γιατί δεν μας το είπε κανείς?
Και γιατί πέσατε στη γκάφα να θεωρήσετε τίμια και ασφαλή την δήλωση ενός ανθρώπου που ομολόγησε απο ότι μας λέτε ότι σκότωσε και έκλεψε σχετικά με το ότι κίνητρο ήταν οι οικονομικές διαφορές?
Θα θέλατε να είστε στην θέση των συγγενών που ενώ έχασαν τον άνθρωπό τους πρέπει να δέχονται τέτοιους ισχυρισμούς του θύτη που θίγουν την υπόληψη της οικογενείας και τη μνήμη του δολοφονηθέντος νεκρού, ως θέσφατο και ασφαλές σε τέτοιο σημείο που να το συμερίζεστε και να το προβάλετε ως επίσημη εκδοχή κινήτρου και πραγματικό γεγονός στο δελτίο τύπου?
Η διόρθωση που αποστείλατε στα ΜΜΕ καλώς και ορθώς έγινε (αναφέρθηκε και υπογραμμίστηκε ότι το κίνητρο των οικονομικών διαφορών είναι ισχυρισμός του δράστη)αλλά και το λάθος που έγινε μας ανησυχεί,και η διόρθωση έγινε αργά.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι σύμφωνα με έρευνα που έγινε ο δράστης πήγε στο σπίτι για να ζητήσει τα λεφτά που του χρωστούσε το θύμα και τον βρήκε εκεί στο σπίτι.
 Έτσι όταν το θύμα του αρνήθηκε ,ακολούθησε διαπληκτισμός και στη συνέχεια η δολοφονία…
Γιατί όμως σ όλο το χωριό το στόρυ που ακούγεται παει πολύ κόντρα στο συμπέρασμα της αστυνομίας?
Γιατί όλοι λένε ότι η συζυγος του θύματος έχει αναφέρει ότι απο την στιγμή που ο μπογιατζής τελείωσε την εργασία στο σπίτι τους μετά από λίγο αντιλήφθηκαν να τους λείπουν κλειδιά της οικίας τους ?
 Μήπως είναι αλήθεια ότι ο δράστης μπήκε στο σπίτι με αντικλείδι σε ώρα που δεν ήταν κανείς μέσα?
Μήπως το θύμα ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι πηγαίνει να φάει στο σπίτι και φτάνοντας εκεί φοβήθηκε όταν αντιλήφθηκε ξένη παρουσία και προσπάθησε να φύγει αλλά στην αυλή του σπιτιού του τον πρόλαβε ο δράστης ο οποίος τον χτύπησε με απίστευτη λύσσα που του άνοιξε τέτοιες τρύπες-τραύματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μπερδευτούν αρχικά οι πρώτοι αντικρύσαντες το φριχτό θέαμα και να πιστέψουν ότι πρόκειται για διαμπερή τραύματα από πυροβόλο όπλο ?
Γιατί διαφέρει τόσο πολύ η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας από αυτά που ακούγονται από κόσμο που φαίνεται να ξέρει πολλά?
Σημειωτέον ότι ο αδερφός του δράστη είναι αστυνομικός,μια τραγική ανθρώπινη φιγούρα πλέον που απ ότι ακούγεται έχει πληρώσει πολλά για τον…ζωηρό αδερφό του στο παρελθόν.
Εκεί στην Α/Δ Καστοριάς μήπως θα πρεπε να είστε λίγο πιο προσεκτικοί στην σύνταξη δελτίων τύπου?
Είναι πολύ σοβαρή η δουλειά σας και σας αξίζουν χιλιάδες συγχαρητήρια για την άμεση εξιχνίαση του εγκλήματος..Μη μας τα μπερδεύετε μετά όμως…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria