ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ - OlaDeka

ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ

     Σταχυολογώ από το “Πρόγραμμα 180 ημερών” – έκθεση ιδεών του μαθητού Ντίνου (θείου) ενόψει των επικείμενων εκλογών:

     * “Πεζοδρομούμε κεντρικές οδούς (στα
πρότυπα Ευρωπαϊκών πόλεων) το πρώτο Σάββατο κάθε μήνα, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στα καταστήματα και τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην αγορά, για όλους τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης.”

     Δυστυχώς η Καστοριά είναι μια πόλη με έναν κεντρικό δρόμο ανά κατεύθυνση. Εξαιρείται μόνο η είσοδος που περιλαμβάνει τις οδούς “Γράμμου”  και  “Κύκνων”.Απ ότι καταλαβαίνω λοιπόν το ένα Σάββατο θα  κλείνει την “Κύκνων” και το άλλο Σάββατο την “Γράμμου” εναλλάξ…

     * “Καθαρίζουμε άμεσα όλα τα φρεάτια.”

     Θα μπορούσε δηλαδή και να μην τα καθαρίσει. Ευτυχώς που αναγράφεται στο “Πρόγραμμα” γιατί αλλοιώς θα πλημμυρίζαμε. Νάσαι καλά θείε Κώστα στη θέση σου κανένας δεν θα το έκανε.

     * “Επικαιροποίηση των υπαρχόντων κυκλοφοριακών μελετών με στόχο την διευκόλυνση της κίνησης οχημάτων και πεζών στο νέο Δήμο Καστοριάς.”

     Με λύπη μου διαπιστώνω την έλλειψη στοιχειώδους παιδείας που με κατέχει αφού δεν κατάφερα να εννοήσω τίποτα από την παραπάνω πρόταση.

     * “Καστοριά – Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα χωρίς καμία λακούβα σε έξι μήνες.”

     Δυστυχώς όμως θείε μέχρι τις εκλογές λακούβες θα υπάρχουν. Αφού λοιπόν σου εφιστήσω την προσοχή να μην πέσεις μέσα σε κάποια, θα σου υπενθυμίσω ότι ο κόσμος έχει μάθει και πλέον τις λακούβες τις αποφεύγει. ΄Ολων των ειδών…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria