Εξιχνίαση της δολοφονίας στη Μεσοποταμία.ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Αρχική » Διάφορα » Εξιχνίαση της δολοφονίας στη Μεσοποταμία.ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 63χρονου ημεδαπού, που βρέθηκε δολοφονημένος την 23:55΄ ώρα της 14-11-2010 στον αύλειο χώρο της οικίας του, στη Μεσοποταμία Καστοριάς.
Δράστης είναι

36χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη την 21:00΄ ώρα της 16-11-2010 στην Κοζάνη και στη συνέχεια εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια.

Κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές του θύματος με το δράστη, που αφορούσαν υπόλοιπο οφειλής του θύματος για εργασίες που είχε εκτελέσει ο δράστης στην οικία του.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, την 19:00΄ώρα της 14-11-2010 ο δράστης πήγε στην οικία του θύματος για να ζητήσει την εξόφληση της παραπάνω οφειλής και όταν – όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε – το θύμα αρνήθηκε την εξόφληση, επακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα κομμάτι ξύλου, το οποίο υπήρχε στο χώρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την τσέπη του παντελονιού το πορτοφόλι του θύματος, που περιείχε και την πιστωτική του κάρτα, την οποία μετέπειτα χρησιμοποίησε ενεργώντας αναλήψεις, συνολικού ποσού 2.000 ευρώ, από διάφορα Α.Τ.Μ. της Καστοριάς, του Άργους Ορεστικού και της Κοζάνης.
Στο χώρο του εγκλήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε το μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας, το οποίο στάλθηκε για εργαστηριακή εξέταση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια