Και πολύ σας είναι ! Θα τον ψάχνετε τον Λιάντση ! Τουριστική προβολή του νομού...Βέργα! - OlaDeka

Και πολύ σας είναι ! Θα τον ψάχνετε τον Λιάντση ! Τουριστική προβολή του νομού…Βέργα!

26η PHILOXENIA. Δείτε και θαυμάστε παρουσία ενός νομού που υποτίθεται κάνει προσπάθειες για τουριστική ανάπτυξη!Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία γιατί αλλιώς θα δυσκολευτείτε να εντοπίσετε το περίπτερο Καστοριάς,γι αυτό και σας έχουμε βάλει ένα τεράστιο βέλος για να σας βοηθήσουμε.Κανονικά ένα τέτοιο βέλος θα πρεπε να υπάρχει και μες τον χώρο!
Νομός Καστοριάς!Νομαρχία Καστοριάς! Σαν να βάλαμε ένα χωριουδάκι του νομού να τον εκπροσωπήσει!Σαν να κάνει προβολή ο Βέργας που αν ήταν έτσι θα το δεχόμασταν καθότι μικρό χωριουδάκι με

λιγοστούς κατοίκους ανύπαρκτη δύναμη ..φτώχια καταραμένη!

Η νομαρχία Καστοριάς όμως?Ναι αυτό το κομψοτέχνημα στο …πολύ βάθος δίπλα στο παλάτι της Ημαθίας,είναι το περίπτερο της Νομαρχίας Καστοριάς που προσπαθεί να παίξει με όρους Δαυίδ και Γολιάθ!
Με τα περιβόητα εκατομμύρια του έμπειρου απερχόμενου!Με τα τσουβάλια των χρημάτων που έχουν εισρεύσει στα ταμεία λόγω διοικητικής μέριμνας του ικανού που έπρεπε να εμπιστευθούμε για άλλη μια τετραετία σύμφωνα με τα προεκλογικά παπαγαλάκια του!
Λεφτά φέρατε και υπήρξαν κύριε Λιάντση αλλά που πήγαν? Α! ξεχάσαμε κάνατε επένδυση στην προβολή του νομού μέσα στο νομό!Διαφημίσατε την Καστοριά ,στα τοπικά της media!Ναι ποντάρατε στον εσωτερικό τουρισμό!Φερατε κόσμο από το Απόζαρι στην νοτια παραλία και από την Καλιθέα στο Ντουλτσό!
Ρωτήσαμε έναν υπεύθυνο του κατασκευάσματος το οποίο όντως μοιάζει με περίπτερο αλλά περίπτερο σαν αυτά του δρόμου που πουλάν τσίχλες τσιγάρα και προφυλακτικά, να μας εξηγήσει τους λόγους αυτής της κατάντιας και γιατί το κάνουν αυτό στους Καστοριανούς που περιμένουν άλλα από έναν τέτοιο θεσμικό εκπρόσωπο τους σε μια  διεθνή εκθεσιακή διοργάνωση σαν αυτή της ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
Η απάντηση?
Και πολύ τους είναι! Τον Λιάντση θα τον ψάχνετε! 
Ναι αλήθεια είπε.Θα τον ψάχνουμε…θα τον ψάχνουμε για να τον φτύσουμε για τα κατορθώματα του και τους υπαλλήλους του!  
Σαν δε ντρέπεστε λίγο…! 
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria