Ωπα! Εχουμε νέο λαυράκι? Πολιτική δίωξη του υπαλλήλου που ανακάλυψε την πλαστογραφία? - OlaDeka

Ωπα! Εχουμε νέο λαυράκι? Πολιτική δίωξη του υπαλλήλου που ανακάλυψε την πλαστογραφία?

Πολλά – πολλά συγχαρητήρια για την αποκάλυψη σας. Ντροπή στον πρώην Δήμαρχο κ. Τσίογκα που τον χαρτζηλίκωνε με δημόσιο χρήμα για δήθεν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια. Ντροπή στον
 Πρόεδρο του Συμβουλίου Νέων Δήμου Καστοριάς κ. Μωυσίδη που διαφήμιζε τα μαιμού ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια από το facebook του Τσαμίση και δημοσίευσε στις 20 Οκτωβρίου στο facebook του, τις αλλαξοκωλιές ψήφων μεταξύ τους ΤΤ : pou xathikes esy??? pote tha kaneis agona na mou mazepseis psifous!!!!!!!! 🙂 KM : gia sena agori mou ksekinisa idi ton agwna….kai sou mazebw psifous..!!..na to ksereis..!! Ντροπή στον νέο Δήμαρχο κ. Κεπαπτσόγλου που ενώ γνώριζε τον υπέθαλψε για μερικές ψήφους. Συγχαρητήρια στον εκπαιδευτικό που μυρίστηκε την απάτη και οι πράσινοι για επιβράβευση τον … πετάξανε από την θέση του. Πριν μας κάνουν ΤΖΑΚΟτους, πάμε για χειροποίητο παγωτό χειμωνιάτικα…, δεν είναι ΚΑΛΑΜΠΟΥρι.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Υ/Γ Έρχονται πολλά τα οποία θα σας κάνουν να δείτε ταινία πολιτικό θρίλερ με πρακτόρικες προεκτάσεις..Ούτε μεις φανταζόμαστε τι θα βρίσκαμε μπροστα μας με αυτό το θέμα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria