Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το πρόβλημα Κατσέλη εξακολουθεί να υφίσταται.... - OlaDeka

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το πρόβλημα Κατσέλη εξακολουθεί να υφίσταται….

Το θέμα που δημιουργήθηκε με τη Λούκα Κατσέλη ήταν εξαιρετικά σοβαρό για την κυβέρνηση και την Κυριακή το βράδυ προκάλεσε μεγάλη αναταραχή.
Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αναγκαστική παραίτηση της υπουργού υπό το βάρος των πιέσεων του πρωθυπουργού και συναδέλφων της να συνταχθεί με τις επιταγές της τρόικας. Κι ενώ υπήρξε επικοινωνία το βράδυ της Κυριακής με τον Γ. Παπανδρέου, όπου εκδηλώθηκε η οργή του για το άρθρο στο Βήμα, ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας όλα έμοιαζαν μέλι – γάλα. Διαρροές από το υπουργείο Εργασίας ανέφεραν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν υπάρχει θέμα παραίτησης και άλλα πολλά.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το πρόβλημα Κατσέλη εξακολουθεί να υφίσταται και η Τρόικα είναι εκνευρισμένη με την υπουργό. Και καθώς συγκυβερνά ούτε λίγο – ούτε πολύ έθεσε θέμα απομάκρυνσής της. Ομως, σ’ αυτή τη χρονική στιγμή κρίθηκε σωστό να μην διωχθεί διότι τότε θα έκανε ηρωϊκή έξοδο, ενώ θα εμφανιζόταν η κυβέρνηση ανάλγητη. Κάτι τέτοιο δεν θα ήθελε ο Γ. Παπανδρέου γι’ αυτό και επικράτησε η ωριμότερη σκέψη να απομακρυνθεί σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, ίσως σε κάποιο ανασχηματισμό που μπορεί να είναι σύντομα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria