Τι γυρεύει τέτοιαν ώρα ,η αλεπού μέσα στη χώρα-ΑΠΑΝΤΗΣΗ - OlaDeka

Τι γυρεύει τέτοιαν ώρα ,η αλεπού μέσα στη χώρα-ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Επειδή βαριόμαστε να γράφουμε ολόκληρο θέμα για αστείες και ευτράπελες κινήσεις των πανικόβλητων του Λιάντση σ αυτές τις εκλογές,θα περιοριστούμε σεβόμενοι και την επομένη της θλίψης για μερικούς στο να αναφέρουμε μόνο την ρεπορταζιακή αναφορά του θέματος ,η οποία έχει ως εξής:

Παραμονή των εκλογών ο κ.Θανάσης Τέρψης,υποψήφιος με τον συνδυασμό που έχει χρίσει η ΝΔ για το δήμο Καστοριάς φέρεται να “πιάστηκε” στα πράσσα την ώρα που έβγαινε από το εκλογικό κέντρο του περιφερειακού υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ κ.Παπαιορδανίδη.

Οι πληροφορίες λένε ότι μάλιστα ήταν φορτωμένος ψηφοδέλτια του συνδυασμού του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια της Δ.Μακεδονίας τα οποία ζήτησε από τους ανθρώπους του εκλογικού για να αποδείξει ότι θα κάνει αγώνα για τον Παπαιορδανίδη και να εξασφαλίσει έτσι την εύνοια και την ανταλλαγή ψήφων από τον περιφερειακό συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ!

 Έλα όμως που ο περαστικός αυτόπτης μάρτυρας  ήταν “μέσα¨στα πράγματα της ΝΔ και τον κάρφωσε κατευθείαν στον Δακή(επικεφαλής υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Δ.Μακεδονίας)!
Το τι ειπώθηκε στην τηλεφωνική κεραυνοβόλα επίπληξη που δέχτηκε από τον ίδιο τον Γιώργο Δακή η φιλόδοξη αλεπού,δεν λέγεται!
Μη γελάτε ,αλήθεια είναι!

Για κλάματα όμως είναι η αντίστροφη είδηση:

Νέο ,πολυσυζητημένο και υψηλά πλέον ιστάμενο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ,που δικαιωματικά διεκδικεί τον τίτλο του λυκόπουλου αφού στον Τέρψη αποδώθηκε αυτός της αλεπούς,μπήκε στο εκλογικό κέντρο που προαναφέραμε και πρότεινε στους συνεργάτες του Κιοσέ και του Παπαιορδανίδη που τον άκουγαν με ορθάνοιχτο το στόμα, ακριβώς το ίδιο με αυτό που πρότεινε ο Τέρψης!

Περιττό να σας πούμε ότι πετάχτηκε στην Γράμμου με τις κλωτσιές!
Είχαμε πολύ γέλιο και σ αυτές τις εκλογές τελικά..

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria