Ο Βενιζέλος αδειάζει την Κατσέλη. Μπέρδεμα μεγάλο αυτή η κυβέρνηση - OlaDeka

Ο Βενιζέλος αδειάζει την Κατσέλη. Μπέρδεμα μεγάλο αυτή η κυβέρνηση

Την ώρα που ο Γιώργος Πεταλωτής κάλυπτε την Λούκα Κατσέλη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έλεγε με νόημα “ότι οι όροι της δανειακής σύμβασης έχουν… καθοριστεί από την
οπτική γωνία των δανειστών και όχι των δανειζόμενων”.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε «Δεν διαπραγματευόμαστε από την αρχή τις εργασιακές σχέσεις, οι συμβάσεις εργασίας μας εκφράζουν. Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας είναι αυτές που μας εκφράζουν, οι επιχειρησιακές, όμως, γίνονται για να σωθούν όσες επιχειρήσεις έχουν πρόβλημα. Θα ισχύσουν, για περιορισμένο χρονικό διάστημα και με περιορισμένο τρόπο».

Όπως υποστήριξε ο κ. Πεταλωτής «αυτή είναι και η θέση της κ. Κατσέλη.» Βάζοντας ουσιαστικά τέλος στους τριγμούς που είχε προκαλέσει το άρθρο της Υπουργού Απασχόλησης.

Ο Γ.Πεταλωτής διευκρίνισε ότι το θέμα των εργασιακών έχει ήδη συμφωνηθεί στο Μνημόνιο: «Τώρα διαπραγματευόμαστε τους τρόπους εφαρμογής και δεν τίθεται ζήτημα να διαπραγματευόμαστε από την αρχή τις εργασιακές σχέσεις.»

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ήταν σε διαφορετικό κλίμα καθώς είπε ότι η κ. Κατσέλη διατυπώνει τις απόψεις της στο υπουργικό συμβούλιο και πρόσθεσε ότι δεν είναι σχολιαστής άρθρων συναδέλφων του.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε με νόημα ότι οι όροι της δανειακής σύμβασης, όπως και με κάθε δανειακή σύμβαση, έχουν καθοριστεί από την οπτική γωνία των δανειστών και όχι των δανειζομένων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria