Νεοπαραγοντισμού συνέχεια…ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Αρχική » Διάφορα » Νεοπαραγοντισμού συνέχεια…ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

Ο κόσμος κυρίως του ΠΑΣΟΚ ψήφισε υποτίθεται δικούς του ανθρώπους.Από αυτά που ακούγονται όμως διαπιστώνει ότι άλλο ψήφισε κι άλλο του βγήκε!
Ο κ.Καραμανίδης ζήτησε την ψήφο του ψηφοφόρου του
ΠΑΣΟΚ και την πήρε γεναιόδωρα ,χωρίς τσιγκουνιές.Έλα όμως που τώρα ο εν λόγω κύριος θεωρεί πως αυτή η ψήφος είναι ισόβια προσωπική περιουσία και κληρονομιά και ότι μπορεί να την εξαργυρώνει για προσωπικό όφελος χρησιμοποιώντας την σαν ανθρώπινη ασπίδα και πολιορκητικό κριό στις προσωπικές του φιλοδοξίες,επιδιώξεις και βεντέτες!
Ακούστηκαν διάφορα για το ραντεβού με Τζηκαλάγια -Ν.Καραμανίδη και ενός εκλεγμένου απο την πρώτη Κυριακή υποψηφίου του Λιάντση ,και την προσπάθεια του εκφραστή του νεοπαραγοντισμού Καραμανίδη να “νουθετίσει”τον βουλευτή της ΝΔ και να τον φέρει στον ίσιο δρόμο!
Ακολούθησε το φοβερό διάγγελμα-παρωδία και φιάσκο Κοντόπουλου περί κόντρας στον παραγοντισμό,(βλ  http://oladeka.blogspot.com/2010/11/blog-post_1312.html  )και σήμερα Σάββατο έρχονται και φωτογραφικά ντοκουμέντα να αποδείξουν περίτρανα ότι μερικοί θεώρησαν ότι την ώρα που ο λαός τους εμπιστεύονταν την ψήφο τους,τους έδινε λευκή επιταγή για εξαργύρωση κατα το δοκούν και αισχρή χρήση της για προσωπικά οφέλη και πολιτικά ανήθικα-παράνομα παζαρέματα.
Ποιος λοιπόν είναι ο εκκολαπτόμενος ,νεοβάπτιστος ,και φέρελπις στα όρια του αισχρού παράγοντας?
Μα αυτός που πολεμάει τον παραγοντισμό βέβαια!Κύριε Καραμανίδη αν θέλατε να γίνετε υποψήφιος με τη ΝΔ γιατί δεν το κάνατε από την αρχή και ξεκάθαρα?Χρειαζόσασταν πρώτα την ψήφο του ΠΑΣΟΚ για να μπείτε στο χώρο των προσωπικών σας σκοπιμοτήτων με δούρειο ιππο?
Οι όμορφες ιδέες όμορφα καίγονται!θαυμάστε τα ντοκουμέντα της ντροπής και της απόδειξης για άλλη μια φορά ότι πολιτική και μπέσα δεν ταιριάζουν…

Στο δρόμο με τον Τέρψη και την υπόλοιπη …δημοκρατική ομάδα επεξεργάζονται τις τελευταίες στρατηγικές υπέρ του κομματος που τον στηρίζει τόσα χρόνια,του …ΠΑΣΟΚ,όπως βέβαια ο ίδιος το αντιλαμβάνεται. 

Και αφού η συνεδρίαση στο πόδι τελείωσε και πήραν γραμμή τα στελέχη της ομάδας αγώνα,βουρ στο απέναντι περίπτερο για να αγωνιστούμε για την ανεξάρτητη ψήφο του κόσμου και ενάντια στον παραγοντισμό!Φτου σας!!!(Να μη σας ματιάξουμε και χάσετε την εικόνα του αγωνιστή-δημοκράτη-αντιπαραγοντικού(!) που θέλει τον κόσμο να χει δική του άποψη ,γνώση,προσωπικότητα και συνείδηση!)

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια