Είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε περίπου πέντε μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Αρχική » Διάφορα » Είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σε περίπου πέντε μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της τον γιο της.

Είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις που έκανε, η Φαίη Σκορδά σε περίπου πέντε μήνες από τώρα θα κρατάει στην αγκαλιά της
τον γιο της.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ ευτυχισμένοι που θα γίνουν γονείς και παρόλο που ακόμα διστάζουν να μιλήσουν γι’ αυτό ανοιχτά, νιώθουν ήδη ανυπομονησία για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ήδη από τώρα σχέδια για το μέλλον μαζί με τον γιο του, ενώ η παρουσιάστρια, αν και δεν αντιμετωπίζει πλέον τις αδιαθεσίες των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης της, έχει περιορίσει τις νυχτερινές εξόδους, καθώς κουράζεται πλέον πιο εύκολα.

Όσο για το πότε θα αποχωρήσει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η Φαίη, σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να εγκαταλείψει τα πλατό του «Πρωινό mou» γύρω στα τέλη Μαρτίου. Θα φύγει για περίπου ένα μήνα και θα ξαναεπιστρέψει για να ‘κλείσει’ η τηλεοπτική σεζόν.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια