Beyonce: Και κλάαμα η κυρία... - OlaDeka

Beyonce: Και κλάαμα η κυρία…

Μπορεί όλοι να νομίζουν ότι η εντυπωσιακή Beyonce Knowles ζει μια καταπληκτική ζωή μέσα στη δόξα και τον πλούτο, όμως, όπως αποκάλυψε, κάποιες φορές την κυριεύει η επιτυχία της.

Χωρίς ίχνος make-up, η star που κατέκτησε την 9η θέση στη φετινή λίστα του Forbes για τις πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο, μας δείχνει την άλλη πλευρά του εαυτού της σε ένα ντοκιμαντέρ που
γύρισε η ίδια και θα προβληθεί αυτή την Πέμπτη στην Αμερική.

Η 29χρονη τραγουδίστρια καταγράφει με την κάμερά της ιδιαίτερες και αρκετά προσωπικές στιγμές της ζωής της, κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας, με τίτλο «I Am», και εξομολογείται πως μερικές φορές αισθάνεται μοναξιά.

«Ήθελα να δουν οι φαν μου ό,τι ακριβώς βλέπω και εγώ» είπε η Beyonce όταν την ρώτησαν ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να γυρίσει αυτό το ντοκιμαντέρ. «Αποκαλύπτω πολλά πράγματα για τον εαυτό μου, που δε θα μπορούσα ποτέ να δώσω σε έναν σκηνοθέτη».

Σε ένα από τα πλάνα του trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την Beyonce δακρυσμένη να συλλογίζεται: «Γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτή τη ζωή;», ενώ πιο μετά την βλέπουμε να επισκέπτεται τις πυραμίδες στην Αίγυπτο φορώντας ένα παραδοσιακό σάλι.

Η πιο δύσκολη στιγμή του ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με την Beyonce ήταν όταν βρισκόταν στην Κίνα. «Ήταν μια στιγμή στην Κίνα, όπου βρισκόμουν σε μια τεράστια σουίτα, κοίταξα έξω από το παράθυρο τα εκατομμύρια των ανθρώπων που περνούσαν και δε μπορούσα να πιστέψω τη ζωή που έχω».

«Τότε μάλλον αισθάνθηκα λίγη μοναξιά και ήθελα απλά να μιλήσω σε κάποιον, και έτσι άνοιξα τον υπολογιστή μου και απλά άρχισα να μιλάω» είπε η Beyonce.

Στο trailer βλέπουμε ακόμα την Beyonce να δακρύζει μη πιστεύοντας την τεράστια επιτυχία που έχει. «Γιατί ο Θεός μου έδωσε αυτό το ταλέντο, αυτό το δώρο, την οικογένειά μου. Ξέρω όμως ότι δεν πρέπει να αμφισβητώ τον Θεό. Μόνος Εκείνος ξέρει και δεν το παίρνω ποτέ ως δεδομένο».

«Τώρα εκτιμώ πολύ περισσότερο την επιτυχία που έχω, παρά όταν ήμουν νεότερη» εξομολογείται η τραγουδίστρια, η οποία έχει πουλήσει συνολικά περισσότερα από 11 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. «Τώρα όταν κερδίζω 6 Grammy σε μια βραδιά, απολαμβάνω την κάθε στιγμή».

Τέλος, η Beyonce, ξεδιαλύνει κάθε υποψία για το αν είναι έγκυος. «Τίποτα προς το παρόν, αλλά θα έρθει μια μέρα. Ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει ακόμα παιδί είναι ότι θέλω να κάνω κάποια πράγματα πριν αφοσιωθώ στην μητρότητα. Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το σημείο, είμαι όμως πολύ κοντά».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria