"Εδώ και 5 χρόνια η εικόνα της τηλεόρασης είναι περισσότερο απογοητευτική. - OlaDeka

“Εδώ και 5 χρόνια η εικόνα της τηλεόρασης είναι περισσότερο απογοητευτική.

Ο γνωστός ηθοποιός, στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό ένθετο εφημερίδας, μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική τηλεόραση αλλά
και για την επιτυχία του φετινού χειμώνα το «Νησί». “Εδώ και 5 χρόνια η εικόνα της τηλεόρασης είναι περισσότερο απογοητευτική. Και αυτό με αναγκάζει να απομακρύνομαι από ένα μέσο που μου πρόσφερε μεγάλη

αναγνωρισιμότητα. Προσωπικά νομίζω ότι έχω κάνει τον κύκλο μου”, είπε χαρακτηριστικά.

“Μπορεί κάποια στιγμή να ξαναρχίσει αλλά τώρα η τηλεόραση μού μοιάζει παρελθόν για τη δική μου προσωπική πορεία. Αν και φέτος είχα προτάσεις να επιστρέψω παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα, ευτυχώς όμως που δεν είπα το “ναι”, γιατί αυτό που είδα στον αέρα δεν μου άρεσε καθόλου”, δήλωσε σχετικά με το αν θα ξανακάνει τηλεόραση και συνέχισε:

“Δεν σνομπάρω τη μυθοπλασία της δουλειάς μου, άλλωστε αυτή συντροφεύει ακόμη τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι το “Κωνσταντίνου και Ελένης” αλλά και το “Καφέ της Χαράς” σημειώνουν και στις επαναλήψεις υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Και καταλήγοντας, πρόσθεσε: “Δυστυχώς, η οικονομική κρίση αναγκάζει τα κανάλια να καταφεύγουν σε πιο οικονομικά προϊόντα, όπως είναι οι τουρκικές και βραζιλιάνικες σειρές. Αυτό όμως δεν είναι δείγμα πολιτισμού για μια χώρα και αποπροσανατολίζει το κοινό. Θα έπρεπε να υπάρχει ελληνική δημιουργία, γιατί δεν φτάνει μόνο ένα “Νησί” για να σώσει την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria