"Οι τόνοι των μαλλιών γενικά για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010... - OlaDeka

“Οι τόνοι των μαλλιών γενικά για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010…

Το χρώμα των μαλλιών είναι κάτι που απασχολεί την πλειοψηφία των γυναικών. Λογικό, αν αναλογιστείς ότι εφτά στις δέκα γυναίκες βάφουν τα μαλλιά τους. Ποιες, όμως, είναι οι
πιο hot τάσεις στο χρώμα όπως τις έδειξαν οι μετρ της διεθνούς μόδας;

Ο Josh Wood, global creative director της Wella Professionals και εμπνευστής για τα χρώματα που “περπάτησαν” στις πασαρέλες του χειμώνα λέει: “Οι τόνοι των μαλλιών γενικά για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2010 είναι μελαγχολικοί και πιο σοβαροί. Το χρώμα είναι ήπιο”.

Εν ολίγοις, φέτος επικρατούν οι πιο απαλές, ρομαντικές αποχρώσεις του ανοιχτού ξανθού, το “διακριτικό” glamour των πλούσιων χρυσόξανθων μαλλιών και την υποτονική γυαλάδα των πιο σκούρων χρωμάτων από το κόκκινο μέχρι το καστανό.

Και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό! Αυτή την εποχή τόσο τα χρώματα της φύσης όσο και αυτά των ρούχων είναι πιο ήπια ενώ το φως της ημέρας είναι λιγότερο με αποτέλεσμα να περνάμε τον χρόνο μας κάτω από απαλότερο φωτισμό. Εκείνο που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο είναι η λάμψη. “Τα μαλλιά πρέπει να λάμπουν”, λέει ο Josh. “Αν τα μαλλιά φαίνονται υγιή και λαμπερά, υποδηλώνουν ευεξία, στοιχείο ζωτικής σημασίας για οποιοδήποτε μοντέρνο χτένισμα, είτε πρόκειται για look που δηλώνει μόδα ή για ένα look που θέλει να φαίνεται φυσικό”.
Σημαντικό ρόλο, λοιπόν, παίζει η φροντίδα των μαλλιών. Η εντατική ενυδάτωση είναι το Άλφα και το Ωμέγα για να διατηρήσεις το χρώμα ζωντανό και φωτεινό. Δύο φορές την εβδομάδα κάνε μάσκες και αν τα μαλλιά σου είναι ιδιαίτερα ξηρά άπλωσε μάσκα ενυδάτωσης και τύλιξε τα μαλλιά σου για μία ώρα με σελοφάν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria