Tι είπαν το Bράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο!!! - OlaDeka

Tι είπαν το Bράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο!!!

Πρώτος καλεσμένος στο χθεσινό “Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο” ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή σκηνοθετεί τρία έργα, εξομολογήθηκε πως δεν ήταν πάντα
ρόδινη η καριέρα του: ” Υπήρξε στιγμή που βρέθηκα χωρίς δουλειά και χωρίς χρήματα. Περάσαμε και δύσκολα με τη γυναίκα μου, όμως αυτό που μας έσωσε ήταν πως μεταξύ μας ήμασταν καλά”. Όσο για τη Ρούλα Κορομηλά,ο Πέτρος Φιλιππίδης είπε πως θεωρεί πολύ άδικη την επίθεση που υφίσταται τελευταία: “Ο τρόπος που γίνεται η κριτική εναντίον της είναι χυδαίος. Δεν κρίνεται ο τρόπος που παρουσιάζει το Big Brother αλλά το προϊόν, στο οποίο όμως η ίδια δεν συμμετέχει”.  

“Το φλερτ το θεωρώ υγιές και μάλιστα η φίλη μου η Ναταλία με έχει συμβουλεύσει να λέω “You’re married not buried” είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στον Πέτρο Κωστόπουλο όταν έπεσε το βίντεο με στιγμιότυπα του “Αγρότη”. Όσο για το θέμα με το βάρος που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Σίσσυ απάντησε: “Όταν έφτασα 94 κιλά απλώς σταμάτησα να ζυγίζομαι. Αγαπώ το φαγητό και η ευτυχία μου δεν εξαρτάται από τα κιλά μου.” Για τα όσα ακούγονται για τσακωμό με τη Ράνια Θρασκιά, ξεκαθάρισε: “Η Ράνια είναι από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου. Όταν γέννησα και πήγα στη Θεσσαλονίκη απομακρυνθήκαμε, όμως δεν υπήρξε κανένας καυγάς. Ήταν ένας άνθρωπος που με στήριξε πολύ και αν θελήσει να γυρίσει στη ζωή μου η αγκαλιά μου θα είνια ανοιχτή“.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για άλλη μια φορά ανοιχτά τόσο για την αυστηρή του κριτική στο X-Factor όσο και για τη Δέσποινα Βανδή και την Ευγενία Μανωλίδου. Για το X-Factor είπε: “Στα παιδιά που έρχονται με όνειρα, δεν πρέπει κάποιος να τους πει “ξύπνα, δεν είναι το όνειρό σου αυτό;”. Εξάλλου πιστεύω ότι το αστέρι του καθενός το ορίζει ο Θεός, όχι τα σόου”. Όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος τον ρώτησε για όσα ακούστηκαν γύρω από την άρνησή του να πάρει η Δέσποινα Βανδή τη θέση του Σάκη Ρουβά ως παρουσιάστρια του Χ-Factor, είπε: “Δεν έχω τίποτα με τη Δέσποινα, τη συμπαθώ. Χτίζει σπίτι η γυναίκα, έχει ανάγκη τα χρήματα!”. Για την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου στο Mastrer Chef, είπε ότι τη θεωρεί “διακοσμητικό στοιχείο”. “Η θέση της είναι σε μια κριτική επιτροπή για τη μουσική- τι δουλειά έχει με τα μαγειρέματα;”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria