Την ...μετωπική σύγκρουση με το "Νησί" ζητούν να αποφύγουν οι συντελεστές του "Next Top Model" ! - OlaDeka

Την …μετωπική σύγκρουση με το “Νησί” ζητούν να αποφύγουν οι συντελεστές του “Next Top Model” !

Την …μετωπική σύγκρουση με το “Νησί” ζητούν να αποφύγουν οι συντελεστές του “Next Top Model” ! Ναι,ναι απ ΄ότι ακούγεται, μετά την απογειωτική πορεία της
δραματικής σειράς του Mega στους πίνακες τηλεθέασης ,οι συντελεστές του ριάλιτι μόδας του ΑΝΤ1, φέρονται να ζητούν απο την διοίκηση του καναλιού, να τους αλλάξει μέρα προβολής.

Βλέπετε, πιστεύουν πως πάνε οι τηλεοπτικοί τους κόποι χαμένοι και πως σε μία άλλη ώρα και μέρα, θα τα κατάφερναν να κερδίσουν τον ανταγωνισμό και βεβαίως – βεβαίως και υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης .

Οι υπεύθυνοι του καναλιού του Αμαρουσίου από την άλλη, διαψεύδουν κατηγορηματικά το γεγονός. “Δεν έχει τεθεί ζήτημα μετακίνησης του “Next Top Model” , μου είπαν και συνέχισαν :

“Τουλάχιστον δεν έχει τεθεί για την ώρα… Είναι νωρίς να μιλάμε για …μετακομίσεις ,όπως επίσης και η φιλοσοφία μας είναι να μην μετακινούμε προγράμματα ανάλογα με τον ανταγωνισμό. Ετσι κι αλλιώς από τις 9.00 το βράδυ και μέχρι τις 10.00 που ξεκινά το “Νησί” , το “Next Top Model” τα πήγε πάρα πολύ καλά…”

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria