Δεν θα ξανακάνει γυμνό η Kim Kardashian - OlaDeka

Δεν θα ξανακάνει γυμνό η Kim Kardashian

Δυστυχισμένους τους ανά τον κόσμο άνδρες θαυμαστές της έκανε η Kim Kardashian με τις δηλώσεις της ότι δεν θα ξανακάνει γυμνό!

Σε λίγες ημέρες η σέξι τηλεπερσόνα κλείνει τα 30 χρόνια της και
πιστεύει πως πλέον είναι αρκετά μεγάλη για να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις. Το σαββατοκύριακο βρισκόταν στο Λας Βέγκας όπου γιόρτασε τα ερχόμενα γενέθλιά της με την οικογένειά της, ενώ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη καθώς την Πέμπτη 22 του μήνα κάνει ένα μεγάλο πάρτι για να γιορτάσει κι επίσημα αυτήν την ημέρα

Μετά την τελευταία γυμνή φωτογράφιση της για το περιοδικό W, ορκίστηκε πως οι μέρες που τα έκανε αυτά τελείωσαν οριστικά. «Ήταν πολύ όμορφη δουλειά και τη λάτρεψα, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναφωτογραφηθώ γυμνή. Είμαι αρκετά μεγάλη τώρα πια. Ήθελα να τα κάνω όλα πριν από τα 30 μου», δήλωσε η ίδια όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Όσον αφορά στο πάρτι γενεθλίων την Πέμπτη, είναι όλοι προσκεκλημένοι αρκεί να… καταθέσουν 1.000 δολάρια για το τραπέζι! Κάποια τραπέζια είναι κλεισμένα έναντι 2.500 δολαρίων. Ε, μικρό τίμημα για να βρεθεί κάποιος δίπλα στην πιο διάσημη σταρ των ριάλιτι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria