Ο Πάντελιτς δεν έχει δείξει ότι είναι ο killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή. - OlaDeka

Ο Πάντελιτς δεν έχει δείξει ότι είναι ο killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

 Μάρκο Πάντελιτς ήταν το καλοκαίρι το «μήλον της έριδος» μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.
Οι «αιώνιοι» δεν μπήκαν σε κανένα παιχνίδι διεκδίκησης, όπως
έγινε… στο παρελθόν, αλλά τουλάχιστον είχαν εκφράσει την επιθυμία για συνεργασία. Ο Σέρβος επέλεξε τους «ερυθρόλευκους» γιατί ήθελε φανέλα βασικού.
Λίγες εβδομάδες μετά την μεταγραφή του και τα πρώτα παιχνίδια των Πειραιωτών, ο έμπειρος επιθετικός δεν είχε δείξει ότι είναι αυτό για το οποίο αποκτήθηκε. Ποιο είναι αυτό; Ο Πάντελιτς δεν έχει δείξει ότι είναι ο killer μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Πώς να το πω πιο απλά… Δεν έχει σε τίποτα το… δολοφονικό ένστικτο του Κοβάσεβιτς.
Ο Μάρκο Πάντελιτς άνοιξε… λογαριασμό στις Σέρρες, σε μία φάση που έκανε ότι… μπορούσε για να το χάσει. Και σε μία επόμενη, τα… κατάφερε, αφού δεν το «παστέλωσε». Να δεχθώ ότι ο Σέρβος επιθετικός δεν είναι ακόμα στην καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά μερικά πράγματα φαίνονται από την αρχή. Εδώ ο Ντάρκο έπαιζε με πρόβλημα και δεν είχε τέτοια!
Δέχομαι ακόμα ότι είναι λίγο νωρίς για να κρίνουμε τον Πάντελιτς, αλλά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό για να αποτελέσει τον βασικό επιθετικό της ομάδας και όταν θα κουράζεται θα έπονται οι Μιραλάς, Μήτρογλου και Νέμεθ. Όχι ο Βέλγος να είναι βασικός και αναντικατάστατος…
Για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι στο ταλέντο και τις ικανότητες του Κέβιν Μιραλάς, αλλά στο σκεπτικό που υπήρχε στην αρχή της σεζόν. Όσον αφορά στον Βέλγο, έχει καταφέρει από πολύ νωρίς, χωρίς δηλώσεις για κερκίδες και για κόσμο, αλλά με την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια, να γίνει ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «ερυθρόλευκης» κερκίδας.
Ίσως με την παρουσία του Κέβιν Μιραλάς, να μην φαίνεται και η έλλειψη των γκολ του Μάρκο Πάντελιτς. Όμως, αυτό δείχνει και το πόσο πίσω είναι ο Σέρβος, που επέλεξε τον Ολυμπιακό για να έχει θέση βασικού και δεν έχει καταφέρει να είναι στις πρώτες επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε. Βέβαια, πρώτα πρέπει να κάνει μία χρονιά ο Πάντελιτς και στην συνέχεια να του ασκήσουμε κριτική, γιατί τώρα είμαστε και λίγο… άδικοι μαζί του, αφού δεν έχει δείξει τι μπορεί να κάνει σε βάθος χρόνου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria