Είναι επίσημο, η Katy Perry και ο Russell Brand εδώ και δυο μέρες, είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου! - OlaDeka

Είναι επίσημο, η Katy Perry και ο Russell Brand εδώ και δυο μέρες, είναι ενωμένοι με τα δεσμά του γάμου!

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Ινδία, στο Ranthambore National Park, ένα σπάνιας ομορφιάς πάρκο με εκθέματα της άγριας φύσης. Στην τελετή «συμμετείχαν»
21 καμήλες, ελέφαντες και άλογα, με τον γαμπρό να εισέρχεται στην αίθουσα του γάμου πάνω σε ένα ελέφαντα! Ο Russell φορούσε ένα λευκό κουστούμι, ενώ η Katy ένα παραδοσιακό ινδικό νυφικό!

Το ζευγάρι, αφού προσκύνησε τον προστάτη της Hindu θρησκείας, Lord Ganesh, οδηγήθηκαν σε μια αίθουσα όπου κάθισαν σε θρόνους μπροστά από ένα ιερέα, που ευλόγησε την γαμήλια ένωση τους μπροστά από ένα περιορισμένο κοινό φίλων και συγγενών.

Στην συνέχεια, ακολούθησε η καθιερωμένη παραδοσιακή ινδική τελετουργία, με το ζευγάρι να περπατά επτά φορές γύρω από μια ιερή φωτιά. Ο γάμος ήταν το επίκεντρο μιας γιορτής έξι ημερών που ξεκίνησε την Παρασκευή και συνεχίζετα σήμερα, που η Katy Perry γιορτάζει τα 26α γενέθλια της!

Καλεσμένοι στο γάμο ήταν οι Diddy, Jonathan Ross, David Williams, David Baddiel. Να σημειώσουμε, ότι ο γάμος έγινε στην Ινδία, καθώς το ζευγάρι είχε βρεθεί την Πρωτοχρονιά στην πόλη Jaipur, όπου εκεί έκανε πρόταση γάμου ο Russell στην Katy!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria