Πρόκειται για την νέα εφαρμογή του i-phone η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βαθμολογεί την εμφάνιση σου. - OlaDeka

Πρόκειται για την νέα εφαρμογή του i-phone η οποία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βαθμολογεί την εμφάνιση σου.

Στα ελληνικά η ονομασία του είναι ”Ασχημότερο” και οι δημιουργοί του προσπάθησαν να προσεγγίσουν με χιούμορ το θέμα ομορφιά-ασχήμια, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που
μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει φτάσει στις top 20 εφαρμογές στην Μεγάλη Βρετανία.

Ο τρόπος λειτουργίας του πολύ απλός αφού το μόνο που χρειάζεται είναι μια φωτογραφία την οποία τοποθετείς σε ένα περίγραμμα που κάνει την ίδια ώρα ανάλυση των χαρακτηριστικών του προσώπου. Το αποτέλεσμα βγαίνει με βαθμολογία από το 1 μέχρι το 10 και όσο πιο υψηλή βαθμολογία πάρει το πιο άσχημος είσαι. Το Ασχημότερο δεν περιορίζεται μόνο στο να σε βαθμολογήσει αλλά σου βγάζει και ένα καυστικό σχόλιο για να σου τονίσει το πόσο άσχημος ή όμορφος είσαι.

Πάντως η εφαρμογή δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αντικειμενική αφού έβγαλε τα πιο κάτω αποτελέσματα για τους εξής διάσημους:

– H Angelina Jolie βαθμολογήθηκε με το σχεδόν τέλειο 2. «Είσαι τόσο καυτή που θα έκανες τον ήλιο να ζηλέψει»

– Tον Brad Pitt με ένα αυστηρό 8 και την πικρόχολη εκτίμηση «θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα στην ταινία “Το μαγαζάκι του τρόμου”.

– Τον David Cameron τον Βρετανό πρωθυπουργό με ένα 7 και το σχόλιο «Αν μετρούσαμε την ασχήμια με τούβλα, εσύ θα ήσουν το Σινικό Τείχος» απεφάνθη το «Ασχημόμετρο».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria