Το πρώτο μοντέλο από τη χώρα μας δίπλα στον Gaultier! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ!!! - OlaDeka

Το πρώτο μοντέλο από τη χώρα μας δίπλα στον Gaultier! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Είναι το πρώτο μοντέλο από τη χώρα μας που κατάφερε να κερδίσει μια θέση δίπλα στον Γάλλο μετρ της μόδας.
Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου. Σύμφωνα με… τo ”ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ” έχει επιτύχει αυτό που καμία άλλη Ελληνίδα δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα στο χώρο του modelling. Μια καριέρα εκτός ελληνικών συνόρων.

Μόλις πρόσφατα βρέθηκε στο Παρίσι για να πάρει μέρος στην
Εβδομάδα Μόδας Pret- a- Porter Άνοιξη- Καλοκαίρι 2011. Κατα την παραμονή της εκεί, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε το γραφείο με το οποίο συνεργάζεται, επισκέφθηκε τον οίκο Gaultier. Όσοι ασχολούνται με το κομμάτι της μόδας ενθουσιάστηκαν αμέσως μαζί της, οπότε κανονίστηκε και το ραντεβού με τον διάσημο σχεδιαστή. Ο Gaultier αμέσως την λάτρεψε και την επέλεξε να συμμετάσχει στην επίδειξη του.

”Η Επίδειξη αυτή ήταν μια ξεχωριστή και πολύ ευχάριστη εμπειρία για μένα γιατί βρέθηκα δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου, με πείρα και νέες ιδέες για τη μόδα. Βρέθηκα με μοντέλα που έχουν σημαντική καριέρα και μάλιστα στη γλυκύτατη Beth Ditto των Gossip, η οποία είχε μια διπλή guest εμφάνιση στο σόου με ρούχα του σχεδιαστή. Η ενέργεια της επίδειξης ήταν πολύ ευχάριστη και χάρηκα πολύ που συνεργάστηκα μαζί του, τον οποίο και θαυμάζω τόσο πολύ. Ήταν πολύ ευχάριστος και άριστος επαγγελματίας με ένα χαμόγελο για όλους”, είπε το μοντέλο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria