Είμαι πολύ κουλ, πολύ free...... - OlaDeka

Είμαι πολύ κουλ, πολύ free……

Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι οι άντρες προτιμούν τις ζουμερές γυναίκες, Έλενα;
(γελάει) Ο κάθε άντρας ζητάει αυτά που θέλει και οι άντρες είναι λίγο περίεργοι ώρες ώρες, όπως
άλλωστε είμαστε και εμείς οι γυναίκες. Οι άντρες πάντα λένε «εμένα η γυναίκα μ’ αρέσει να είναι πιο ζουμερή», όμως πάντα κοιτάνε και τις αδύνατες. Στην τελική, πιστεύω ότι οι άντρες επιλέγουν τις γυναίκες που είναι εγκεφαλικά σεξουαλικές.

Εσύ είχες ποτέ κόμπλεξ με την εμφάνισή σου;
Όχι. Είμαι πολύ κουλ, πολύ free. Περιποιούμαι τον εαυτό μου, γυμνάζομαι, κάνω όλα όσα κάνει μια γυναίκα για την εμφάνισή της, αλλά δεν είμαι υστερική. Κανείς δεν πρέπει να είναι υστερικός με την εμφάνισή του.

Τώρα έχεις χάσει κάποια κιλά λόγω των εμφανίσεών σου;
Όχι. Νομίζω πως είμαι ακριβώς η ίδια.

Σε ενοχλεί αν σχολιάζουν κάποιοι ότι έχεις παχύνει, ότι έχεις πάρει κάποια παραπάνω κιλά;
Τα κιλά είναι δικά μου, το βάρος είναι δικό μου. Δεν μπορώ να ενοχλούμαι αν κάποιος άλλος μιλάει γι’ αυτά. Δεν ενοχλούν εμένα που κουβαλάω τα κιλά, θα ενοχλήσουν τον άλλον; Απ’ την άλλη, όταν είσαι τραγουδιστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ντε και καλά αδύνατος. Τραγουδιστής σημαίνει να έχεις φωνή, να την προσέχεις, να την επεξεργάζεσαι, ώστε να γίνεται ακόμη καλύτερη.

Φλερτάρεις άλλους άντρες;
Προχθές, πήγαινα για τις πρόβες. Είδα έναν κύριο επάνω σε ένα μηχανάκι που φορούσε ένα σακ βουαγιάζ, μέσα από το οποίο είχε μια λευκή σακούλα, και έτσι όπως έτρεχε με το μηχανάκι έμοιαζε με άγγελο. Χάρηκα τόσο πολύ που τον είδα, κατέβασα το παράθυρο και του είπα «Συγνώμη, είστε σαν άγγελος!». Το φλερτ είναι καθημερινό και υγιέστατο. Όταν κάτι νιώθουμε ότι θέλουμε να το πούμε, πρέπει να το κάνουμε.

Όταν σε φλερτάρουν άλλοι άντρες, ο Τόνι ζηλεύει;
Δεν νομίζω. Ο Τόνι μου ’χει δείξει ότι δεν ζηλεύει εδώ και πολλά χρόνια.

Φτάσατε ποτέ κοντά στο χωρισμό;
Όχι.

Έχεις κουραστεί να σας ρωτάνε πότε θα παντρευτείτε, πότε θα κάνετε παιδιά;
Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και οι δημοσιογράφοι πρέπει να ρωτήσουν. Εγώ αναρωτιέμαι αν οι δημοσιογράφοι δεν έχουν κουραστεί να κάνουν αυτή την ερώτηση, αφού η απάντησή μου είναι πάντα η ίδια: Δεν είναι η ώρα να παντρευτούμε, αφού είμαστε ήδη σαν παντρεμένοι.

Αισθάνεσαι πίεση από αυτό;
Όχι. Είναι κάτι που αφορά μόνο εμένα και τον Τόνι. Κανέναν άλλον. Ούτε τη μάνα μου ούτε τα αδέλφια μου, κανέναν. Είναι κάτι μεταξύ εμένα και του Τόνι κι εμείς οι δύο ξέρουμε πόσο πολύ αγαπάμε και εκτιμάμε ο ένας τον άλλον, τι σχέδια έχουμε για το μέλλον.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria