BOOM!!! H Apple θέλει να αγοράσει το Facebook - OlaDeka

BOOM!!! H Apple θέλει να αγοράσει το Facebook

H Apple θέλει να αγοράσει το Facebook

Θεωρείστε το ως μια
τρελή φήμη και μόνο αλλά ο Peter Kafka πιστεύει ότι το Facebook αποτελεί μια αξιόλογη επιλογή εξαγοράς από την Apple.

Στο πρόσφατο conference call της Apple ο Steve Jobs αποκάλυψε ότι η Apple διαθέτει περίπου $51 δις σε απόθεμα. Σε ερώτηση αναλυτή ο CEO της Apple δήλωσε ότι η Apple θα κινηθεί κάνοντας σοφές εξαγορές χωρίς να ξοδεύει άσκοπα αυτά τα λεφτά.

“We strongly believe one or more strategic opportunities will come along we’re in a unique position to take advantage of. We don’t let the cash burn a hole in the pocket or make stupid acquisitions. We’d like to continue to keep our powder dry because we think there are one or more strategic opportunities in the future.”

Ο Kafka εικάζει ότι το Facebook είναι μια καλή επιλογή, ειδικά αφού είναι μεγάλος αντίπαλος της Google και δεν θα την «χάλαγε» καθόλου την Apple αφού δεν την ανταγωνίζεται κιόλας. Μάλιστα, το πρόσφατο δείπνο μεταξύ Zuckerberg και Jobs στο σπίτι του δεύτερου ανανεώνει περισσότερο αυτές τις φήμες. Αρχικά, είχε υποτεθεί ότι οι δύο άντρες συναντήθηκαν για να συζητήσουν το μέλλον του Ping και της συνεργασίας του με το Facebook.

To θέμα στην υπόθεση αυτή είναι ότι μάλλον ο Zuckerberg δεν φαίνεται να είναι διατεθιμένος να ξεπουλήσει τόσο εύκολα το δημοφιλέστερο site στον πλανήτη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria