Μια αρχαιολόγος...στο μέλλον που τη λένε Τέντι - OlaDeka

Μια αρχαιολόγος…στο μέλλον που τη λένε Τέντι

Κυρίες και κύριοι, κοντά μας έχουμε την
Τέντι Βελίνοβα, επίσημη αγαπημένη του Βούλγαρου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η Τεοντόρα “Τέντι” Βελίνοβα είναι 32 ετών, γεννημένη στις 15 Μαϊου του 1978 στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ μόλις από τα 14 της χρόνια, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να ασχοληθεί σοβαρά και με την εκπαίδευσή της και να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη νομική.

Όταν, μάλιστα, πήρε το πτυχίο της, είχε ήδη γίνει διάσημη μέσω του μόντελινγκ στη Βουλγαρία, όπου το 2003 κατέκτησε τον τίτλο “Bulgaria’s Top Model”! Φυσικά, το ύψος της (1,77μ.) και οι εξαιρετικές της αναλογίες (87-61-91) βοήθησαν πολύ στην ανέλιξή της στο χώρο της μόδας.

Έχει στο “χαρτοφυλάκιό” της αρκετές φωτογραφήσεις σε γνωστά περιοδικά, όπως τα “Easy”, “Story”, “FHM”, “Maxim” και “Madame Figaro”.

Παράλληλα με την καριέρα της ως μοντέλο, ασχολείται με τη μόδα και ως στυλίστρια, αν και το όνειρο της ζωής της είναι άλλο. Θέλει να επιστρέψει κάποια στιγμή στις σπουδές της και να αποκτήσει πτυχίο αρχαιολόγου!

Με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ γνωρίστηκε το 2008 και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, πολλές φορές η Τέντι έχει κατηγορηθεί από τα αγγλικά ταμπλόιντς ως η βασική αιτία για τις μεγάλες περιόδους στις οποίες ο Ντίμιταρ εμφανίζεται ντεφορμέ!

Πριν τη σχέση της με τον Μπερμπάτοφ, είχε άλλον έναν πολύχρονο δεσμό, ο οποίος επίσης φούντωνε φήμες γύρω από το όνομά της: ο τότε φίλος της ήταν γιος πλαστικού χειρουργού!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria