Πρόβατα οι Αργίτες??? - OlaDeka

Πρόβατα οι Αργίτες???

Προχθές άκουσα από μία γνωστή μου κάτοικο του Άργου Ορεστικού Καστοριάς ότι θα ψηφίσει Κεπαπτσόγλου επειδή της υποσχέθηκε οτι θα μεταθέσει τον άντρα της από το Νοσοκομείο Καστοριάς στο χρονίων παθήσεων του Άργους.

Πρίν από μία βδομάδα άκουσα από έναν φίλο μου, συγγενή ενός δημοσίου υπαλλήλου τα
ίδια ακριβώς.
Σήμερα ακούω για νέφος παρόμοιων ταξιμάτων που έχει καλύψει το δήμο του Άργους προέλευσης Mr…ΘΑ, από 3ο πρόσωπο:Διορισμοί,λευτά,καθρεφτάκια και αλλες
“καναγκερίσιες”πολιτικές- απατεωνίστικες υποσχέσεις ενός απεγνωσμένου,μανιακού,λαίμαργου νεονεποτιστικού τύπου πολιτικού κανίβαλου.

Τι γίνετε εκεί στο Άργος Ορεστικό? Έχει γεμίσει η πόλη αφελείς και απελπισμένους? Έχει φτάσει ο κόσμος στα όρια τέτοιας απελπισίας έτσι ώστε να
στρουθοκαμηλίζει – εθελοτυφλεί και να πιστεύει όποια παπαριά και απάτη τους πουλήσει κάθε θρασύς επιδοξος θαυματοποιός ο οποίος πιστεύει οτι επειδή ήρθε η σειρά του (άσχετα με το αν είναι ικανός) πρέπει με το ζόρι να γίνει δήμαρχος χρησιμοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μεσο???

Ωραία λοιπόν! Ψηφίστε το ψέμα που βγάζει μάτι. Ψηφίστε την απάτη του.. ΘΑ!. Φερθείτε σαν παιδάκια που πιστεύουν στα παραμύθια. Αλλα μετά μην γκρινιάξετε για την κόλαση που μόνοι σας δημιουργήσατε για τον τόπο σας.

Η ευθύνη είναι μεγάλη και την έχουμε όλοι μας. Και για να λέμε του στραβού το δίκιο τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει και η μοναδική αντίπαλός του Μαρία Τερζοπούλου, η οποία μέχρι στιγμής ή δεν έχει χαμπάρι ακριβώς τι γίνεται, ή αν γνωρίζει πρέπει να κάνει κάτι επιτέλους γιαυτό.Και μην πείτε μετά κα.Τερζοπούλου “τι να έκανα,έταξε πολλά και ψεύτικα”γιατί θα φταίτε και σεις που του το επιτρέψατε.Τώρα ξεμπροστιάστε τον!Τώρα πείτε στον κόσμο την αλήθεια!Φτάνει πια στην Ελλάδα με τους ψεύτες που υπόσχονται λαγούς με πετραχείλια μόνο και μόνο για να μας καταφέρουν! Οι ηγέτες σε τέτοιες στιγμές γεννιούνται…Άσχετα αν ενοχλούνται κάποιοι άλλοι “ηγέτες”που μεταθέτουν τις αμαρτίες τους σε άλλους για να τη βγάλουν οι ίδιοι καθαρή!-Ο νοών νοείτο!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria