Της κοντής ψήφου της φταίνε οι τρίχες υποψήφιοι.. - OlaDeka

Της κοντής ψήφου της φταίνε οι τρίχες υποψήφιοι..

Τα λαμόγια που τόσα χρόνια λυμαίνονται συνδυασμούς και εκλογές κάθε κατηγορίας(βουλευτικές,δημοτικές,νομαρχιακές,κλαδικές,σωματείων κλπ),οι κρυόκωλοι αντιπρόσωποι της ανάλγητης νοοτροπίας του ψέμματος και του βολέματος είναι εδώ.
Οι δήθεν της αρίας τοπικής νομενκλατούρας που στήνουν σ όλη τη ζωή βιτρίνες μιας καθως πρέπει  εικόνας για τα μάτια του κόσμου είναι εδώ.

Οι συντηρητικοί και οπισθοδρομικοί λύκοι με
προοδευτικές προβιές που μυρίζουν σαπίλα από χιλιόμετρα είναι εδώ.
Αυτοί που θέλουν πολίτες πρόβατα και τόπο-πεδίο δράσης μαυρογυαλούρων είναι εδώ.
Είναι εδώ και δυστυχώς δεν τους νίκησε ποτέ κανείς!Απόδειξη για του λόγου το αληθές είναι η εκ νέου παρείσφρηση μερικών από αυτούς σε εκλογική διαδικασία αυτή τη φορά με το  ψηφοδέλτιο του Κοντόπουλου!
Εκεί όμως πατήσανε αντάρτικη μπανανόφλουδα!Βρήκαν απρόσμενο αντίπαλο δέος!Τη βρήκαν από εκεί που δεν το περίμεναν.
Από έναν -άκουσον άκουσον-!συνυποψήφιο τους,που ούτε καν τον υπολόγιζαν.Από μια …Tralala λογική που νόμιζαν ότι είναι απλά ένα αστείο για να περνούν την ώρα τους χλεαύζοντας.
Τους τη βγήκε ο κύριος Tralala…
 Στην αρχή ξαφνιάστηκαν και έσκασαν ένα αμήχανο μειδίαμα.Μετά σκέφτηκαν όπως σκέφτονται ο ένας για τον άλλο ως γνήσια μέλη μιας λαίμαργης συνομοταξίας πιράνχας:Κι άλλος υποψήφιος?Κι άλλος ανταγωνιστής?Δεν ανησύχησαν όμως και σηκώνοντας υπεροπτικά τους ώμους τους ψέλλισαν:”Φευ!Τι μαλακίες,ο Μπατσάρας υποψήφιος?Πλάκα θα σπάνε όλοι μαζί του!
Έλα όμως που τα μηνύματα κάθε μέρα ερχόντουσαν ολοένα και πιο ανησυχητικά!Έλα που ανοίγανε κουβέντα στο δρόμο για τις εκλογές και ακούγανε από κάθε συνομιλητή τους θετικά(θεε μου!) σχόλια για τον Tralala!
Έλα που αυτόν που οι ίδιοι λοιδορούσαν και περιγελούσαν,ο κόσμος στήριζε συμπαθούσε και αντίκρυζε στο πρόσωπο του μια φάρσα-βόμβα στα συνθέμελα του σοβαροφανούς συστήματος που είναι χτισμένο με αρχιτεκτονική από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα!

Ο κόσμος ακούει ατελείωτα χρόνια απ όλους ,λόγια,λόγια,λόγια και δεν βλέπει ποτέ να μεταφράζονται σε πράξεις.
Ο κόσμος βαρέθηκε!Ο κόσμος απήυδησε!Ο κόσμος τους το πε ξεκάθαρα:Ναι ρε!Εγώ τον Μπατσάρα θα ψηφίσω!
Τότε .. ολάκερο το σύμπαν των παλαιοκομματικών μεσαιωνικών υποψηφίων-τσακαλιών,σκοτείνιασε ,έγινε απ τη μια στιγμή στην άλλη ζοφερό!
Χάσαν τη γη κάτω απ τα πόδια τους!Άλλαξε χρώμα το πρόσωπο τους,και μ ένα στόμα μια φωνή έκραξαν μπρος στον τον αρχηγό τους Κοντόπουλο:Ο Μπατσάρας μας ενοχλεί!Ο Μπατσάρας είναι ντροπή!Ο Μπατσάρας να σταματήσει να διεκδικεί την ψήφο!Ο Μπατσάρας είναι το πρόβλημα όλου του συνδυασμού!

Ο Μπατσάρας άχρηστοι, που μια ζωή προσπαθείτε και μια ζωή ο λαός σας πετάει στα σκουπίδια, σας αποδόμησε σε μια βραδυά.
Ο Tralala έγινε γίγαντας τρεφόμενος από το δικό σας φόβο!
Τα καρύδια σας συρικνώθηκαν στο μέγεθος καναβουριού!Η φάρσα μεταλάχθηκε σε βόμβα μεγατόνων και σεις την πυροδοτήσατε μόνοι σας!Και έτσι ανατίναξε τη γιάφκα σας διέλυσε το σάπιο βασίλειο σας, άνδρο υποκρισίας και φαρισαισμού!
Για πρώτη φορά στην ιστορία των Ελληνικών Εκλογών αγχωμένοι και φοβισμένοι υποψήφιοι επιβάλουν
σιγή και λογοκρισία σε έναν συνυποψήφιο τους με ρατσιστικά κριτήρια,επειδή δεν είναι όμοιός τους και τους τρομοκρατεί η απήχησή του!
Η απορία μας έγκειτε στο τι θα πει ο Κοντόπουλος.Γιατί αν υποκύψει από τώρα στους εκβιασμούς των αρχιλαμογιοτάτων του,μπορείτε να φανταστείτε τι θα αναγκαστεί να κάνει αν κάποτε
γίνει δήμαρχος!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria