(Ποιος έχει το βίντεο με τις καυτές σκηνές του Αντώνη και της γνωστής τραγουδίστριας εκείνης της εποχής;

Αρχική » Διάφορα » (Ποιος έχει το βίντεο με τις καυτές σκηνές του Αντώνη και της γνωστής τραγουδίστριας εκείνης της εποχής;

Λέτε να είναι αλήθεια; Λέτε, δηλαδή, ο Αντωνάκης να έκανε αλητείες και όργια στα νιάτα του και να τα έχει καταγράψει όλα αυτά με την κάμερά του ο Καρατζαφέρης; Αν και το θεωρούμε χλωμό, παρόλα αυτά το…….
kourdisto portocali λέει ότι έχει έντονο παρασκήνιο, το οποίο δημοσιεύει κιόλας. Πάρτε όλο το ρεπορτάζ, διαβάστε το και τα συμπεράσματα δικά σας.

——-
Ο Καρατζαφύρερ λέει την αλήθεια!

Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς, δεν τόλμησε να διαψεύσει όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΛΑ.ΟΣ. στο “Εθνος της Κυριακής”.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” αποκαλύπτει σήμερα το καυτό υλικό που διαθέτει ο Καρατζαφέρης και εκβιάζει τον Αντώνη Σαμαρά.

Πρόκειται για ένα βίντεο που δείχνει τον Αντώνη να σκυλοπηδιέται με γνωστή τραγουδίστρια της ποπ μουσικής, όταν ακόμη ήταν πιο νέος και ευερέθιστος.

Πως βρέθηκε το υλικό στα χέρια του Καρατζαφύρερ;

Είναι απλή η εξήγηση: O Αντώνης και ο Γιώργης ο μοντέλος, ο μποντυμπιλντεράς, κάναν ένα φεγγάρι κολλητή παρέα.

Έβγαιναν συχνά για γκόμινες στις αγαπημένες περιοχές του Καρατζαφύρερ, στις Τζιτζιφιές, στο Καλαμάκι,στο Νέο Φάληρο, στη Νέα Σμύρνη και στη Καλλιθέα.

Αφού να σκεφθείς ότι το νέα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού, τα εντόπισε ο Καρατζαφέρης που γνωρίζει τη περιοχή σαν την τσέπη του.

Ενα βράδυ λοιπόν, βρέθηκαν οι δυό τους πρώτο τραπέζι σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε διάσημη τραγουδιάρα.

Ο Καρατζαφύρερ, καλοχτενισμένος και με μπριλκρίμ στα ολόμαυρα (τότε) μαλιά του που γυάλιζαν κάθε φορά που οι προβολείς έπεφταν πάνω τους, άρχισε να της κλείνει το μάτι, να της στέλνει λουλούδια, να σπάει πιάτα για τη πάρτη της και να της φωνάζει “κουκλάρα μου,… άρα μου σε γουστάρει ο ΛΑ.ΟΣ, έχω και κούρσα πάμε μια βόλτα…” και τα σχετικά εθνικοπατριωτικά (τότε κυκλοφορούσε με μια ανοιχτή κόκκινη Σεβρολέτ).

Εκείνη όμως, για κάποιο μυστήριο λόγο αδιαφορούσε για τον Φύρερ μας, τον σφίχτη και γλυκοκοίταζε τον Αντωνάκη με τα συντηρητικά γυαλιά και τη χωρίστρα-βιτσιόζες οι γυναίκες, δεν τις βρίσκεις με τίποτα.

Ο Καρατζαφύρερ ζοχαδιάστηκε:

-Mαλάκα ότι και να γίνει μαζί θα την πάρουμε. Τι σου βρίσκει το πουτανί, ήθελα να ήξερα. Δεν βλέπει πόσο ομορφάντρας είμαι;

.Ναι ρε μαλάκα, μαζί θα την πάρουμε. Αφού ξέρεις ο Αντωνάκης δεν πουλάει τα φιλαράκια του.

Η τραγουδίστρια όταν κατέβηκε από τη πίστα ήλθε και κάθησε στο τραπέζι τους κι άρχισε να χαμουρεύεται με τον Αντώνη.

Ο Φύρερ κόντευε να σκάσει από το κακό του.

Κάποια στιγμή ο Σαμαράς και την ώρα που χούφτωνε τη γνωστή τραγουδίστρια που είχε αναψοκοκκινίσει, γυρνάει και λέει στον Καραταζαφέρη.

-Ρε μαλάκα Γιώργο, τέλειωσαν τα τσιγάρα μου, πετάξου και πάρε ένα Μάλμπορο από το περίπτερο και φέρε και μια “Λάκτα” για το κορίτσι μας…

Ο Φύρερ ξεφυσώντας σηκώθηκε και βγήκε για τσιγάρα.

Ο Σαμαράς άρπαξε τη γνωστή τραουδίστρια, φώναξε ταξί και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο της παραλιακής.

Άρχισαν να κάνουν έρωτα. Δηλαδή σκυλοπηδιόντουσαν.

Ο Καρατζαφέρης κάποια στιγμή επέστρεψε στο μαγαζί και δεν τους βρήκε.

Έγινε έξαλλος. Αφού κατέβασε πολλά καντήλια βρήκε τη λύση. Θα τηλεφωνούσε στον Γρυλλάκη.

-Στρατηγέ μου, αυτό κι αυτό μου συνέβη. Ο Αντωνάκης πήρε τη γκόμινα και με παράτησαν.

.Μα είναι δυνατόν αγαπητέ μου, να μην γνωρίζεις σε ποιο ξενοδοχείο πηδάει ο Αντώνης; Έχω στείλει ήδη άνθρωπο εκεί. Είναι στη Ποσειδώνος στον αριθμό 97.

Ο Φύρερ ευχαρίστησε τον στρατηγό του Μητσοτάκη, που δεν γνώριζε τίποτε για τις ζωές των άλλων και αφού πήρε μια κάμερα από το Telecity κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο.

Εκεί με τη βοήθεια του αστυνομικού-πράκτορα του στρατηγού Γρυλλάκη, κατέγραψαν τον Αντώνη που σκυλοπηδούσε τη τραγουδιάρα, αφού χρειάσθηκε να λαδώσουν έναν υπάλληλο του ξενοδοχείου.

Αυτός τους οδήγησε στο διπλανό δωμάτιο και τους έδειξε τη τρύπα στο τοίχο, πίσω από τη ντουλάπα! Εκεί έχωσαν τη κάμερα και κατέγραψαν τα πάντα.

Από τότε ο Καρατζαφύρερ κρατάει τον Αντωνάκη!

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια